UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня мене звати Сергій . Я надаю послуги автомеханіка в я Калгарі (переважно все що стосується ходової частини автомобіля , не займаюся електрикою ) маю досвід роботи у Європі ( 5 років ) і 1 роботи в Калгарі ( Ауді ) . Надаю послуги на дому , також можу виїхати до вас . Знаходжуся Silverado , 8252888822.
-
Дякую) Вони що кожен раз мають мені дзвонити коли я буду отримувати кошти з Європейських банків через swift переказ?)
-
Вони є майже в кожному продуктовому але таких смачних як в Європі ще не найшов. Можна гуглити але назва дуже специфічна, наприклад
-
Та там и трава зеленее была и солнце ярче светило
-
Я мав на увазі що купив тут дві різні пачки - обидві були не дуже смачні 😀 шукаю далі, найду смачні то скину. Я не про те що в Європі щось зеленіше 😀
-
Плюс один к Deepl
-
В Европе?
-
Я вже була у консультанта кілька днів тому, але ясніше не стало. Я готую загальний лист по багатьом пунктам, таким як financial status, police certificate та іншими документами, які запросив офіцер .Мені на пояснення про військову службу окремого листа треба? Чи просто як пункт до загального переліку питань?