UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мы хотим с женой на настолки, более расслабляющий формат что-ли, но она по субботам работает, я иногда. Я думаю мы попробуем иногда брать ей выходной на субботу.
-
Если они не тупые как все остальные канадцы, но тогда норм, можно будет попробовать)
-
Тут полно кампаний, в том же Sentry Box всегда люди играют. Но местные, само собой
-
Я всегда хотел днд попробовать, но нужен крутой ведущий
-
Я на связи, дам знать @Uncle_Manson
-
А, ещё бы Грааль хотел попробовать
-
Є будинок з 1 квітня. Таунхаус 3 bad +den за адресою 6440 4 st., NW. Ціна 2300$. Через дорогу декілька шкіл. 4 хв до магазину Superstore. Здається без меблів. Чудовий тихий район)
-
Ну в субботу хотя бы сам приходи
-
Я только за, в общем мы поговорим сегодня как решить вопрос суббот
-
С хелскартами пришёл один бланк заявления на бенефиты. Получается, нужно заполнять одно заявление на всю семью? Этого будет достаточно? Или муж и жена должны каждый своё заявление отправлять?
-
І ще кімната з 1 квітня. На одну людину. Без тваринок адреса 4936 Dalton Dr., NW. Кімната на другому поверсі в танхаусі. Ціна 625$ + комунальні приблизно 90-100$. 5 хв пішки до C-Train. 10 хв пішки до магазинів.
-
Я как раз читаю Dragonlance
-
У звязку з переїздом продається вініловий програвач + 6 пластинок + набір по догляду за пластинками. Були у використанні з кінця листопада 2023 року: Програвач ANGELS HORN: www.amazon.ca/gp/product/B095SQ1GP5 Пластинки: Arctic Monkeys - www.amazon.ca/gp/product/B00DKY4NBA AC\DC - www.amazon.ca/gp/product/B0000CF35G Beatles - www.amazon.ca/gp/product/B07H16RQQ9 Daft Punk - www.amazon.ca/gp/product/B0BVZS2T4Z Eminem - www.amazon.ca/gp/product/B000BYRD6Y + www.amazon.ca/gp/product/B000066JCX __ Вартість за все 330 CAD
-
Я там видел кампанию дедов, которые притащили телек, ноутбук, само собой террэйн свой/фигурки и играли в Dragonlance
-
Le Comptoire by François WE ARE HIRING! Available part-time position for dishwasher, server/barista. No experience necessary but preferred. We are looking for someone who is hardworking, has a positive energy and has daytime and evening availability to join our Le Comptoir family. We will soon be back to our extended opening hours for summertime and will need you! You can DM us with your résumé, come and introduce yourself in person or send your résumé to Matthieu Flot, our manager, at [email protected] (mailto:[email protected]) or [email protected] (mailto:[email protected]).
-
Всім привіт! Хокейна команда "Calgary Canucks" дуже щедро пожертвувала до 300 безкоштовних квитків для українських новоприбулих на дві гри цього тижня. Ми б хотіли допомогти Canucks заповнити свій стадіон вболівальниками, які їх підтримують! П'ятниця, 15 березня 2024 р. 19:00 Центр Макса Белла Зареєструйтеся тут на п'ятницю 15 березня: forms.gle/fD4FrT6byPaphEn8A Субота, 16 березня 2024 р. 17:00 Центр Макса Белла Зареєструйтеся тут на суботу 16 березня: forms.gle/k9mfFBALsEpytgJeA *Будь ласка, зверніть увагу: фізичні квитки не розповсюджуються. (Детальні інструкції про те, як отримати доступ до своїх місць, будуть надіслані після реєстрації. Ця спеціальна пропозиція доступна для українських новачків будь-якого віку - дітей та дорослих). — Конгрес Українців Канади, відділ Калгарі