UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Уважаемые члены группы, вопрос к вам, как к будущим соседям по городу)))пришел запрос на доп документы. У кого такое было и сколько занимает потом процесс дальнейшего рассмотрения? Спасибо
-
спробуйте прийняти той факт, що нажаль іншого вибору немає. І це не ваша провина чи бажаня, це все срана русня. Але вже як є. Зацикливатись на цій думці - ці дорога в нікуда. Нажаль з психологічною допомогою українцям тут майже ніяк, а вона потрібна
-
мене батькі дуже мотивують, бо вони в дуже поважному віці евакуювалися до Німеччини, і вони впорались з усіма перешкодами. там багато історій. можна роман написати. якщо вони влаштувалися без знання німецької, без друзів, з двома кішками, приїхавши і торбинкою, я якось впораюся також.
-
Я на початку лютого навіть не думала про еміграцію,як і 90% українців
-
Немає нічого краще рідного дому. І для дорослих важко,і для дітей. Я ,наприклад, себе тут почуваю неповноцінно без мови. Коли ти при статусі дома,а тут починаєш навіть не з плінтуса, а нижче плінтуса( бо вдома я в університеті вчилася і вже працювала,так як мову українську знала), то це легко і прекрасно? Коли у дітей був улюблений клас, друзі, квартира,кімната,а їх від усього цього відірвали, то їм легко? Немає легкої еміграції, дай Бог щоб у кожного була легка адаптація
-
Доброго дня! Компанія Heritage property maintenance шукає дві людини (foreman + labour) для роботи full time(7am -5pm), snow removal + невеликі ремонтні роботи на обьектах(кондо) по місту. Необхідне канадське водійське посвідчення. Компанія має змогу надати робоче авто. Потрібно володіти комунікативною англійською, аби розуміти роботодавця. Відправляйте резюме на єлектронну пошту: [email protected]