UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Прям с мангалами?)
-
Можна почати з тесту на вагітність, це найбюджетніший варіант
-
ищу соседа в комнату я проживать буду только по выходным ,кровати будут заменены лендлордом на две односпальние , по будням я работаю в другом городе , в доме так же есть много места в прихожой и большая кухня Цена 400$ в месяц Dalhousie Station , 10 мин до Ctrain пешком
-
Великий парк біля озера, стоять мангали. Багато паркомісць maps.app.goo.gl/hyyaVTcmbWqP39Px5?g_st=ic
-
Так
-
Майже всюди
-
Дякую 💪🏻
-
Дорогі учасники групи, підкажіть будь ласка) Чи можна буде продовжити дозвіл на роботу по CUAET після 31 березня? Чи це потрібно зробити ТІЛЬКИ до 31 березня? Бо я зрозуміла так це питання, що зараз можна продовжити (звичайно я розумію що це не точно та не всім продовжують) цей дозвіл БЕЗКОШТОВНО до 31 березня, після цієї дати, як я зрозуміла, це буде коштувати грошей. Питання: чи правильно я зрозуміла ? Одразу дуже дякую за відповіді, і вибачте якщо раптом написала не в той розділ групи )
-
Вітаю! Можливо хтось може допомогти з пошуком магазину тканин, де можна купити тканини та фурнітуру для танцювальних костюмів? Або магазин типу «все для танців». Буду дуже вдячна за посилання!!!
-
youtu.be/YRcXil7K03g?si=JkT2LN3e6sjEybRZ
-
Дякую, нема машини поки що, а автобусом годину їхати😬
-
З першого квітня за адресою 139 10 AVE NW здається кімната в бейсменті. Вартість 800 на одну людину. 950 на дві людини. Все включено. (825) 288-1590. Мінімум на 5 місяців.