UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А какие у вас билеты? Если эконом флекс, то возвращается вся поездка независимо от количества пассажиров. Надо было отдельно каждый билет покупать. Плюс там возврат идёт на бонусный счёт, который частично можно использовать на следующие покупки. К примеру если отменишь всю поездку, то 10-20% возвращается тебе на карту, а остальное переводится в бонусы. Если будешь покупать новый билет, то обычно бонусами можно перекрыть до 50% от билета, но не всегда. Бывает такое, что нельзя бонусами ничего перекрыть. В целом в кабинете ты когда нажмёшь на кнопку возврата, то тебе покажет сколько и куда денег будет возвращено. Ну и можешь пробить какие билеты сейчас доступны, и посмотреть есть ли билеты с частичной оплатой бонусами от этого можно отталкиваться есть ли смысл этим заниматься.
-
Можна подробинці про ваш кейс?
-
Це оголошення виключно для новоприбулих в Канаді! Хочу застерегти всіх щодо шахрайства, не компетентності, та нульової толерантності до клієнтів з боку мобільного провайдера Fido, а також тих хто здійснює продаж їхніх продуктів! Раджу не слухати асистентів в невеликих точках продажу мобільних послуг, не вестися на всілякі акції тощо. Купуйте сім карти популярних великих компаній і ви зекономите багато грошей, нервів, будете мати чудовий (відносно) сервіс, і не згаєте купу тижнів на спілкування і очікування зʼєднання з операторами, супервайзерами для вирішення того чи іншого питання! Вирішувати Вам, але я надіюсь що комусь допоміг цим🤞
-
Зараз збираюсь до дантиста, відпишу коли матиму нагоду, багато писати😅
-
Будемо чекати А так то в Канаді сплош і рядом некомпетентнісь всюди Тут же на роботу найреальніше влаштуватись не за скілами, а через знайомства…
-
Упс!) Це ж Ви рік назад і рекламували цього провайдера в цій групі😅 Але в мене до Вас особисто питань не має, так як і до інших працівників компанії
-
Доброго дня! Шукаємо квартиру прилітаємо 22 березня! Сім’я з 4 чоловік!
-
1. Зачем спам в ветках, не относящихся к этому 2.Есть несколько факторов.(сами, семья, дети ?) 3. Раньше без проблем, сейчас если на ВП не написано ничего про покидание и возврат то и останется, как обычно. Если виза по какой либо причине будет тоже валидна.
-
👀 А ви знали, що у зйомках кінофільму "Дюна: Частина друга" використовували об'єктиви, які виготовляють у Запоріжжі? Цим займається компанія Ironglass. Як виявляється, на їхню оптику також знімали сцени в новому "Бетмені", "Екзорцисті" та "Творці". Їхнє завдання – поєднати вінтажні лінзи з сучасною кінотехнікою і, чесно кажучи, вийшло в них дуже круто! На досягнутому українська компанія зупинятися не збирається, і вже планує збільшувати тиражі об'єктивів. Джерело
-
Ну не тільки я і не тільки рік назад, і не тільки цього оператора 😅 А взагалі непоганий оператор, багатьом дуже навіть заходить Особливо що зараз можна зробити 29$ 20 гіг 34$ 50 гіг Без плати за підключення 🎉 Тому якщо що все ж приходьте до мене, а не в шинук😅 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор, вхід в мол де Старбакс)
-
Дякую,подякував