UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Куди звертатись? Сильний набряк повік очей(думаю алергія після лікування нежиті) 3 день. Хелз кард ще не отримала
-
Это смотря где он вводил ваш доход с Польши. Проверьте пожалуйста если он присутствует в линия 15000 в вашем tax summary. Если эго там нету, всё норм. Если он присутствует в общей сумме, то тогда неправильно.
-
Друзі усім привіт ,хто тут є репетитор Англійської? Відгукніться 🙏🏻
-
Друзі усім привіт ,хто тут є репетитор Англійської? Відгукніться 🙏🏻
-
Добрий день, хтось знає де можна надрукувати фото в районі Seton, або SE? Дякую!
-
А зря 😂
-
У зв'язку з відкриттям у Калгарі СЦ з ремонту електроніки потрібна людина на приймання електроніки з добрим англійським. Своє резюме ви можете надіслати на [email protected] А поки якщо у вас зламався або погано працює телефон, ноутбук або інша електроніка, ви можете звертатися за номером +380992333666 у телеграм, ціни на послуги поки що українські!
-
Він його вписав в строку 10400-other employment income, а income від self employed вписав в строку 13499.
-
Привет, ищу комнату бюджет до 900$, от 26.03, спасибо 😉
-
І взагалі розʼясніть будь ласка хто розуміється на цьому: я прибирала через фірму Mopify, яка не дає t4, як сказали мені я independent contractor- я заробила майже 12 тис за півроку і сказала про це бухгалтеру, він цю суму вписав як self employed і додав ще два місяці зп з Польші( я їх задекларувала в Польщі) і мені вийшло -927 $ доплатити, я просто в шоці, все ще надіюся що він щось не так вписав( до того зробив помилку написавши що я citizent of Canada і що 23 рік не був мій останній рік в business , а насправді був бо я більше не прибираю. Може хтось має контакти бух який зможе перепровірити в зробити корекцію. Рятуйте🙏
-
Не понял, вы гражданин Канады, или нюкамер?
-
Здається кімната на Raddison Heights SE. У нас є одна вільна кімната на мейн-фло, разом з кухнею, вітальнею та 1 санвузлом. Живемо дві людини, тому є простір для третьої особи або за бажанням можете розділити кімнату на двох осіб. Зручний доступ до громадського транспорту: автобус -5 хвилин, С-train 18 хвилин. Заселення доступне з 3 квітня. Для більш детальної інформації та фото звертайтеся в особисті повідомлення. Очікуємо вашого контакту!
-
Оренда 2-х та 3-з кімнатних квартир у центрі Downtown🔥 Якщо ви або ваші друзі у пошуку житла - скористайтеся цією пропозицією. Якщо ви укладете договір оренди до 31 березня, то протягом року у вас буде фіксована знижена ціна. Більше інформації на сайті Заїзд вже з 1 квітня Забронювати перегляд ви можете тут