UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ни одной игры не сделал, ни одного фильма не снял. Ему не место здесь🥱
-
Підкажіть. Отримав сім карту від волонтерів чатр вже активовану,тому незнаю який там тариф + неможу взнати так як в програмі на телефон цей номер вже був зареєстрований і я не можу повторно вже зареєструватись і створити свій аккаунт,зараз сім картка заблокована,щоб її розблокувати потрібно її поповнити,я незнаю на яку суму поповнити ,щоб розблокувалась карточка підкажіть як взнати свій тариф без дзвоніння до оператора?Як її активувати , щоб не поповнювати на велику суму,так як вона мені потрібна тільки жля вхідних дзвінків і все.
-
Підкажіть. Отримав сім карту від волонтерів чатр вже активовану,тому незнаю який там тариф + неможу взнати так як в програмі на телефон цей номер вже був зареєстрований і я не можу повторно вже зареєструватись і створити свій аккаунт,зараз сім картка заблокована,щоб її розблокувати потрібно її поповнити,я незнаю на яку суму поповнити ,щоб розблокувалась карточка підкажіть як взнати свій тариф без дзвоніння до оператора?Як її активувати , щоб не поповнювати на велику суму,так як вона мені потрібна тільки жля вхідних дзвінків і все.
-
Элуна, дай мне сил!
-
В Канаде нет, надо делать апоинтмент
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи можливо якось оформити закордонний паспорт у порядку живої черги?
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
їх десятки 3 на місто
-
будь який
-
google maps
-
Доброго дня підскажіть будь ласка хтось знає в якій годині можна освятити Паску в соборі св Володимира і чи всі українці святкують у цю неділю чи 5 травня також буде освячення ?
-
А чи хтось знає як виловити той слот? 😅 бо вже півтора місяці не можу