UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт 🌸 Шукаю роботу офіціантом, помічником офіціанта або хостес. Також є досвід роботи з дітьми, проводжу майстер класи по малюванню для дорослих та дітей🎨👩🏻🎨 Буду вдячна за інформацію або ж хтось може поділитись досвідом у пошуках в цих сферах🤗
-
Да , дякую в мене така є, нічого не збирає, я питаю сітичком , або в маленьку дірочку, як в Україні…
-
@emili.kotruch бажано почати нову кар'єру з правил спільноти
-
Друзі, це не гілка для перепродаванів, представників діллєра, порекомендуйте механіка, тощо. Це гілка продажу наявних автомобілів. Будь ласка, притримуйтесь теми
-
Всім привіт 🙋♀️ Продаю та віддаю деякі свої речі:) Килим для йоги-20$ Ракетки+мʼячі - 25$ Ковзани- жіночі (37р) - 10$. Чоловічі (43р)- 25$ Куртка довга H&M (Xs-s) - 20$ Куртка чорна коротка (s-m)- 100$ Світшот lululemon(s)- 10$ Сумка Nike- 15$ Джинси (xs-s)- 10$ Ковдрa Full Queen- 15$ Светр зелений (s)-15$ Джинси чорні (L)- 15$ Взуття (не Ugg) 38p- 10$ Окуляри-5$ Сумка хакі, шапка , кросівки пума 37р, взуття для будівництва(43р) +жилет- Безкоштовно Щітка Philips -10$ Плащ MEC (XL) - 20$ IQOS 3 duo -25$ За додатковою інформацію пишіть:) Забрати можна до ранку 4 квітня за адресою 650 Meredith Road Ne
-
Greetings! I’m currently searching for a room with a private bathroom in a safe neighbourhood close to the city center with easy access to public transport. I am intelligent and respectful individual. Love animals and perfectly comfortable sharing space with them. Have a preference for female roommates who have a good vibe. If anyone knows of a room for rent as described, please contact me. Any help is appreciated. Thank you!:)
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки, планшети у Калгарі! Багато робіт виконую на місці! А саме: - Заміна екрана на ноутбуці, моноблоці, телефоні, планшеті; - Складання ПК: від офісного до ігрового (ціни на комплектуючі нижче Stapples, BestBUY); - зняття паролів із ноутбуків, планшетів, телефонів: Windows, Apple, Android; -відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; -переустановка, оновлення операційної системи; -апгрейд: заміна оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска, заміна відеокарти та інше; -ремонт та апгрейд техніки Apple: iPad, MacBook, iMac, iPhone; -чистка від пилу та заміна термопасти; -ремонт та чищення PlayStation 4-5, XBOX One, One S. Досвід з ремонту комп'ютерної техніки 9 років. Дзвінок мінімально 25 кад. Виклик додому 20 кад. Ціни заздалегідь обговорюємо послуги, ціни на запчастини завжди окремо. Виконую все від програмного забезпечення до апаратного ремонту! Розклад: будні дні вечір з 7pm до 9pm вихідні 11am-9:00pm
-
И Джон Рис Дэвис
-
Доброго дня ,на роботі де я працюю по встановленню сайдінгу шукають людину з ДОСВІДОМ РОБОТИ на будівництві .Знання англійської мови неважливо, бо в більшості на українській спілкуємся. Умови самозайнятий. ЗП ВІД 24 $ і ВИЩЕ!!! все залежить від рівня працівника . Випробувальний термін місяць оплата 20$. Всі питання в особисті. P.S ВСІ КРИТИКИ будь ласка давайте альтернативу людям з роботою ,це їм більше допоможе ніж ваші коментарі 😉 ВСІМ ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ 😉
-
Доброго вечора, скажіть, хтось інтернет провайдер OXIO підключав собі? Чи є штраф за передчасне розірвання контракту? І як він себе показує на різних тарифах? Зараз думаю його підключити (Калгарі), зважую всі за і проти