UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2 тижні тому
-
А що?
-
2022
-
Привіт. Пробую працювати на фріланс. Як можна зручно отримувати оплату від компанії в США на рахунок банку Канади? У мене банк BMO.
-
Продам дзеркало, купляли пів року назад в ikea, стан ідеальний. 40$
-
Не знаю есть ли еще ребята, которые собираются
-
Балаган в библиотеке проходит по выходным днем Мы собираемся на классику по пятницам вечером
-
Продам PS 5, есть коробка, все шнуры, есть немного потертости сверху, на фото должно быть видно. 500cad, торг уместен.
-
Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Я не про возврат даже говорю. Мне не дали Notice of Assessment. Я не могу даже личный кабинет в CRA открыть. И сроки поджимают же по подаче налоговой декларации, не понимаю что происходит(
-
Привіт підскажіть будь ласка неподалік центру дитячу кімнату розважальну