UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@uu_foot
-
@Isill_RoRi_MaRy Далі буду роздавати РО
-
Всім привіт! Маємо чудову новину для усіх українців 🇺🇦 Приєднуйтеся до нашого проекту: t.me/+nkyEie5w13pkZTYy
-
И что я там должен увидеть?
-
Уже не актуально . Я звонил человеку. Удалите плз ссылку. Она вроде уже не работает.
-
Дякую
-
Привіт всім. Підскажіть будь-ласка, чи безкоштовні walk-in клініки з хелс-картою? Якщо наприклад потрібно проконсультуватись, якщо є опухоль, чи приймуть мене в walk-in?
-
Друзі, нагадаю що є така цікава форма, де ми ведемо реєстр українських підприємців в Калгарі. надалі буде створена інтерактивна карта з розділами, і можна бути знайти свого тематичного фахівця поряд. Проект запустимо на прикінці травня docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMTVtgaiLCafb4g4mu0ij90MVVHzhXsFXQaeq3lgbGzTAK6g/viewform
-
Друзі, нагадаю що є така цікава форма, де ми ведемо реєстр українських підприємців в Калгарі. надалі буде створена інтерактивна карта з розділами, і можна бути знайти свого тематичного фахівця поряд. Проект запустимо на прикінці травня docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMTVtgaiLCafb4g4mu0ij90MVVHzhXsFXQaeq3lgbGzTAK6g/viewform
-
Daisies academy
-
Найцікавіше питання🤝🏻
-
@Vitall_ik