UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую. Думаю все ж таки просто на в'їзді штамп поставлять і все. Подивився, що в мене стоїть штамп Медики, штамп Канади та відмітка про ворк перміт. Ніяких штампів про виїзд з України чи Франції немає. Думаю відбулось якесь непорозуміння з тією людиною.
-
Так, бо віза не треба, але у паспорті є штамп, який підтверджує дату коли ви заїхали в конкретну країну
-
Дякую за докладну відповідь)) Дуже допомогли❤️
-
Мені теж стало цікаво 🤔 є якісь статті?
-
Якщо ви переживаєте за штам із Канади можете його подивитися одразу як пройдете паспортний контроль. Навіщо його ставлять? Бо це мокрий доказ того, що ви по факту покинули країну не порушуючи правил свого перебування тут - грубо кажучи, не було тут довше того часу, що вам дозволяє віза і не перебували нелегально
-
Коли ви виїжджаєте із України штамп не ставлять, якщо ви громадянин України, і у вас український паспорт. Ставлять штамп у країну, в яку ви вʼїзджаєте. Якщо, до прикладу ви влетіли у Францію - вам ставлять штам, і у Шенген зоні ви можете знаходитися вільно до 90 днів, потім, до прикладу ви їдете в Україну через Польщу, то на кордоні вони дивляться, чи ви не були у Шенген зоні більше 90 днів і все, щасливої дороги ✈️
-
Але коли почнуть сипати, то я все одно нікому не скажу, бо на мені все і тримається 😂😂😂
-
Але мій гумор не завжди і не всі розуміють
-
Аххаахха, я спочатку навпаки хотіла пожартувати: типу, я одна українка і ми тут всі, мільйонерами стали, але тссссс, бо приїдуть інші іммігранти і ми збідніємо
-
Я в компанії одна українка, але мільйони прибутку ще не посипали на керівника 🙈
-
Так, є і таке. Я Канаду не покидала, тому при виїзді 100% не знаю. Але в Шенгені точно ставлять. Я жила майже рік в Албанії, і там теж штампи не ставлять. Одного разу, буквально заставила офіцера поставити штамп про вʼїзд, бо треба було для робочі візі. P.S.: бачу, що на вʼїзд якийсь штам поставили. Я знаю, що Албанія не в ЄС
-
Так, для інформації: у Канаді, у США та у Великобританії немає виїзного паспортного контролю, і штампів теж відповідно. Деякі країни, живий приклад - Барбадос або Ізраїль, взагалі не ставлять штампи ані при виїзді, а ні при вʼїзді. А для всіх куаетчіків, як ми - не буде жодних канадських штамів у ці три роки, що діє ворк перміт.
-
Теж цікавить
-
Питання, якщо я втратив доступ до свого аккаунта в IRCC треба новий аккаунт зробити , чи можливо все таки старий відновити?! Бо в мене немає більше номеру телефона що був щоб підтвердити зміну паролю!!!
-
Мене звати Василина! Мпеціалізуюсь на просуванні бізнесу в різних сферах🤩🔝 Проекти:🇺🇦🇪🇺🇦🇪🇺🇸 1. Таргетована реклама в соціальних мережах (Facebook, Instagram) 2. Google Ads реклама 3. Просування в YouTube та TikTok 4. Створення та оптимізація веб-сайтів 5. Управління контентом в соцмережах SMM 6. Оптимізація пошукової системи (SEO)