UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вікіпедія 🤣🤣🤣
-
Resume yo uujobs.ca
-
У мене іноді відчуття, що ви знаєте взагалі усе 😅
-
Це все водичка , де інформація офіційна !
-
Тоді не знаю, можливо глюк. Але їм можна подзвонити у робочий час тільки, ввечері не працюють
-
Ні не будуть так як нікого не цікавить які у вас візи в паспорті , їх цікавить що ви робити будете там де ви хочете залишитися
-
Є ще така ситуація , були дуже розумні наші люди які з Європи поїхали до Канади і не знялись з обліку , так ось є такий процесс який називається дублінський він працює в межах евро союзу , якщо ти стояв на обліку у одній країні европи не знявшись приїхав до другої і захотів залишитися в новій країні тебе гарно попросять залишити країну поки не знімишся з обліку , все в загальних базах евро союзу також привʼязаний ще frontex до цієї бази і Інтерпол , так ось тобі скажуть повертатися до Польщі або другої країни де ти стоїш на обліку , повернешся знімешся , і знову приїдеш де пройдеш процес первинної реєстрації, знаю бо сам такі кейси обробляю 🤣 поки ще , бо беру академку і хочу в Канаді спробувати попасти на державну службу після PR🤪
-
📣 CUAET ПРОДОВЖЕННО. ЩО? ЯК? І КОМУ? Розʼяснення від імміграційного спеціаліста. WEBINAR ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 05 квітня 2024 року ⏰ Час - 17-00 Торонто 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=y3hBhb4HO0k 🎙 Доповідачі : ✅ Дарія Грабчук - ліцензований імміграційний консультант; ✅ Роман Скрипнюк - засновник UA CANADA. Ми в Канаді | Чати Канади YouTube | Instagram Facebook | Twitter
-
15:00 за Калгарі
-
Дитячі речі. Є нові та є які вдягали декілька разів. Все чисте без плям та дефектів. Якщо забираєте все ціна 100$. Окремо по 25$ за річ. Можлива доставка якщо купляєте всі речі одразу. Ярослав 8252881030
-
Дитячі іграшки. 1. Книги нові по 10 $. 2. Іграшка білий шум. Нова в коробці 15$ 3. Картки чорно білі 5$ 6. Подушка для вагітних 30$ Все знаходиться 522 Cranford Drive SE. Ярослав 8252881030
-
Чехія не Весь ЕС, і так дякую попив 🤣👍 а ще я вище написав що в кожній країні свої умови тому і написав де брати інформацію з яких джерел 🤪🤙