UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка на рахунок вступу неповнолітніх підлітків. Буду вдячна за будь яку інформацію🤞🏼 1. Які умови вступу в університет для українців( пакет документів) - учбові (атестат, результати тесту) тест на знання англійської TOEFL/IELTS - персональні (медичні, строк дії міжн.паспорту, інше) - яка вартість навчання (для іноземців школа платно, а виші ще дороще) - чи потрібна присутність відповідальної особи (хтось з батьків особисто) при поданні документів. І куди саме їх подавати. З чого почати процес оформлення на навчання
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка на рахунок вступу неповнолітніх підлітків. Буду вдячна за будь яку інформацію. 1. Які умови вступу в університет для українців( пакет документів) - учбові (атестат, результати тесту) тест на знання англійської TOEFL/IELTS - персональні (медичні, строк дії міжн.паспорту, інше) - яка вартість навчання (для іноземців школа платно, а виші ще дороще) - чи потрібна присутність відповідальної особи (хтось з батьків особисто) при поданні документів. І куди саме їх подавати. З чого почати процес оформлення на навчання
-
Всім привіт підскажіть будь ласка може хто знає англомовного вчителя чи тренера по водінню щоб підготувати до тесту по водінню (road test )? Заздалегідь дякую і всім гарного дня ! ☺️
-
Всем привет 👋 Я автоэлектрик/диагност. Работаю практически со всеми марками авто. Оборудование свежее и современное. Беру в работу лёгкие и сложные авто) *Работаю на выезде Я делаю; Тестирование аккумулятора Клонирование ECU/TCM/PCM модулей Поиск неисправностей проводки Восстановление проводки Компьютерная диагностика Компьютерная диагностика авто для сверки пробега Адаптация модулей после замены Адаптация дросселя, окон, сидений, панорамных крыш и окон, фар. Включение и отключение скрытого функционала авто. Работаю с AIRBAG модулями Работа с иммобилайзерами и ключами Подбор необходимых запчастей/компонентов для авто Всё не перечислить) Пишите в личные сообщения для уточнения 🤝
-
Всем привет 👋 Я автоэлектрик/диагност. Работаю практически со всеми марками авто. Оборудование свежее и современное. Беру в работу лёгкие и сложные авто) *Работаю на выезде Я делаю; Тестирование аккумулятора Клонирование ECU/TCM/PCM модулей Поиск неисправностей проводки Восстановление проводки Компьютерная диагностика Компьютерная диагностика авто для сверки пробега Адаптация модулей после замены Адаптация дросселя, окон, сидений, панорамных крыш и окон, фар. Включение и отключение скрытого функционала авто. Работаю с AIRBAG модулями Работа с иммобилайзерами и ключами Подбор необходимых запчастей/компонентов для авто Всё не перечислить) Пишите в личные сообщения для уточнения 🤝
-
Зрозуміла дякую
-
Доброго дня. Може хтось знає, чи можна водити машину в Україні з канадськими правами? Українські права обміняли на канадські. Читав що іноземцям можна, але ти свій а не іноземець. Питання чи хтось вдома їздив з канадськими правами
-
Всем привет. Меня зовут Виктория и я дипломированный косметолог, со стажем более двух лет. Ищу работу в этой сфере либо подработку на part time. Работала раньше во многих сферах, быстро учусь. Если у кого-то есть информация или совет, буду благодарна за любую помощь.
-
Доброго дня, хто може зробити хімчистку салона і поліровку авто?
-
Вредно смотреть, можно кукухой поехать или ещё что