UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Увага батькам дітей та підлітків‼️❤️ Мене звати Віолетта, і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3д моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та фотошопу. Ми організовуємо безкоштовний онлайн захід, де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☺️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити+ в особистих ❤️
-
Продаємо Kia Sorento 2011 AWD 3.5 Active status, runs and drives well 2011 Kia Sorento AWD EX 3.6 v6 automatic transmission. 222800 KM Car features: Heated seats work well AWD Remote starter Two sets of keys Bluetooth Sunroof Climate Control And more… Available for show after 6 p.m or in weekend
-
Привіт. А хтось подавався на Fair entry online? Поділіться досвідом, плз.
-
Добрий день. Здається квартира з 1 травня Адреса 1215 5St SW Контракт на рік. Ціна 1700 + депозит 1700. Тварини безкоштовно. Ком. послуги: світло, інтернет, страховка. Є підземний паркінг +150. Є міні спортзал, гриль зона. Писати в приват.
-
Извини, но я только кинопоиском пользуюсь.
-
Лол
-
Продаємо Kia Sorento 2011 AWD 3.5 -8500$ Active status, runs and drives well 2011 Kia Sorento AWD EX 3.6 v6 automatic transmission. 222800 KM Car features: Heated seats work well AWD Remote starter Two sets of keys Bluetooth Sunroof Climate Control And more… Available for show after 6 p.m or in weekend
-
8500
-
Потрібен перекладач з польської на англійську,щоб перекласти водійські права.Будь ласка треба офіційний переклад з мокрою печаткою і все таке.Будь ласка якщо хтось знає пишіть
-
Бомбу успел поставить?)