UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю кімнату з 7 травня, вдячний за будь-які пропозиції
-
І в сафвеї вчора бачила, я в Ізраілі пів року ходила до сімейного виписувала собі кожного місяця, збирала на сюди пачок 10, а тут облом він взагалі без рецепту
-
@pers0nazh
-
Дивне формулювання. Вчора спілкувався з пілотом, хлопець арабчік. Коли дізнався що я з Україні почав деякі слова українською казати. Кажу навіщо тобі? А йому просто цікаво. А потім такий - "а ще у вас дівчата гарні, раптово знайду когось". То ж то точно не "задовбали"
-
Rc151 якщо немає дітей, rc66 та rc66ch якщо є
-
Це необхідно онлайн реєстрація чи самому їхати і на місці все вирішувати
-
Дякую
-
Ищу комнату ( не бейсмент) 1к, ближе к Мальборо или возле С-трейна.
-
Consulate General of Ukraine in Edmonton
-
Доброго ранку всім, маю запитання стосовно подачі документів на виготовлення нового біометричного паспорта, підскажіть де можна подати всі необхідні документи і куди необхідно звернутися, наразі перебуваю в Калгарі, дякую вам за допомогу. Всім успіхів
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-