UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А где минусы?
-
Хотя скорее, сарказм часть токсичности, да. Но это ничего не меняет
-
Ну, называй как хочешь, это в принципе ничего не меняет. Если тебе так удобнее😇 Хотя уверен, ты путаешь
-
Это называется "сарказм", если что.
-
Спасибо, что разъяснила, а то тут никто не понял же.
-
Стриже нас і малого ( 4 рочків), дуже задоволені !
-
Доброго дня, мене звати. Вадим Я займаюся просуванням бізнесу в соціальних мережах Пропоную широкий спектр послуг: таргет на Facebook та Instagram: Налаштовую ефективно рекламу знаходжу цільову аудиторію для збільшення клієнтської бази в 2,5 рази. Також такі послуги, як: - просування в тік ток/ютуб - створення сайтів - CMM - SEO - розсилки в соцмережах Якщо цікаво - пишіть"+" отримайте безкоштовну консультацію!
-
Жду ещё какой-нибудь простыни текста с поучениями от эксперта видео игр, бтв. (Это не ты, если что)
-
Недорогі кімнати в багатокімнатному будинку , власник нормальний , можна домовитися
-
Всім привіт! Мене звати Іра, я перукар зі стажем 35 в цій сфері. Надаю якісні перукарські послуги з виїздом. Хочу ознайомити вас з моїми послугами: 👱🏻♂️ Чоловіча стрижка 20-25 CAD 👩🏻 Жіноча стрижка 30-40 CAD 👧🏼 Дитяча стрижка 15-20 CAD 💁🏻♀️ Фарбування від 70 CAD 👩🏼🦱 Хімічна завивка від 70 CAD 📞(368) 995-4131 Звертайтеся, буду рада допомогти🙌🏼 Всім гарного та спокійного дня!✨
-
www.kijiji.ca/v-view-details.html?adId=1690987072