UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Який рекламний бюджет потрібно виділити для запуску реклами в Instagram, Facebook? Це найпоширеніше запитання від учасників даного чату, яке ми обговорюємо в особистих повідомленнях. Якщо ви плануєте запускати таргетовану рекламу в інстаграм, фейсбук або вже запустили та цікавитесь, який рекламний бюджет оптимальний для вас — напишіть мені в особисті повідомлення і я безкоштовно сформую рекламний бюджет для вашої справи. Працюю з ринками Канади, США, Європи, України та інших регіонів. Налаштовую таргетовану рекламу, яка приносить клієнтів.
-
www.facebook.com/share/nje7RsJ4bVwsMRC8/?mibextid=kL3p88
-
Вариантов не так много: А) новый катализатор оригинальный или универсальный (первый Раша в три дороже, но идёт болт он. Второй дешевле, но его варить) Б) стронгер поставить и насрать на "экологию". Но с этим вариантом может начать ругаться нижняя лямбда. Её в этом случае или отшить (хз, кто и где здесь это делает), или вкрутить обманку (вроде должно помочь), или забить на чек и так ездить. В) вариант самый дешёвый, но вы его сами обозвали "не вариантом".
-
Вітаю👋 Я спеціалізуюсь на просуванні бізнесу в різних сферах, та допоможу збільшити вашу клієнтську базу на 100-150%🔥 Можу надати вам такі послуги: ✔️Таргетована реклама Fb+Inst ✔️Google Ads реклама ✔️Просування в TikTok ✔️Створення веб-сайтів ✔️SMM ✔️SEO Тому якщо вас зацікавила моя пропозиція, пишіть мені «➕» та отримайте консультацію у 🎁 тільки до кінця місяця!
-
Троє отримали РО, надалі флуд, офтопіки, неповні оголошення, тощо буде видалятись та каратися t.me/uu_calgary/330824/330825
-
І ?
-
На ще, трішки більший пробіг
-
Яка проблема у моїй публікації ?
-
Чого саме Ви не розумієте ? , це моя ціна мого авто , кожен цінить свій товар як вважає за потрібне от і все . Якщо авто стоїть з меншою ціною значить воно має якісь технічні проблеми і людина хоче як найскоріше його продати , варіантів багато … в чому проблема ?
-
Технічно - ніяких. Просто не розумію цього, і це питання до спільноти в цілому
-
Саме цього не розумію. Є ринок, є місцеві, які ті машини кожні 2 роки міняють. Я вам підсвітив що її ринкова вартість близько 4к. І повірте, з ними там все гаразд, про cons тут прийнято писати одразу, бо потім може бути веселий rage включаючи суди та прострілені вікна в домі/пробиті колеса - так місцеві з муд*ками борються. Не розумію відношення "моя прєлєсть", чи позиції "купив за 4, 3 вклав, тепер вона коштує 8". Вона як коштувала 4, так і продовжує. Вона наступний раз подорожчає коли їй 30+ років стукне, вже як експонат, і то, якщо доживе. Тут після 200 ціна майже любої автівки стрімко летить к нулю або вартості металобрухту для розборки, тим паче автівки старше 10 років. Під 300к то взагалі рахується як не ліквід, і ціни відповідні.
-
Пробег 170000км
-
Продам семейный автомобиль dodge journey 2012г,В очень хорошем состоянии.Двигатель 2.4 ,пять мест.Статус рэбилд,был поврежден только капот.Есть фото повреждений!Фары ,бампер и все остальные детали родные.Все вопросы в ЛС.цена 7700$ Торг возле автомобиля.
-
Ну блін :) www.facebook.com/share/zyZf9VMXPLR3bF8J/?mibextid=kL3p88 Актів, максимальна комплектація, 3.5, 160к - 7500$
-
Зачем начинать разводить этот срач в чате!Нужно для начала сравнить автомобили в живую,а не на картинке и только после этого делать какие-то выводы.Я много пересмотрел Джонни перед покупкой и понимаю о чем говорю.На фото все автомобили хороши))И к слову это не есть полная комплектация джорни.
-
Та у всіх ідеальні машини за 1.5 ціни, я зрозумів. Коли комусь треба продати, то ціна магічним чином за живу автівку уходить нижче мінімальної ринкової. Купив так 3 своїх, технічно через 2 роки можу їх продати за тією гроші +/-
-
Beyond the base 2012 Dodge Journey AVP, there are four other Dodge Journey trims: SE, SXT, Crew and R/T.
-
Дякую😊