UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем добрый вечер, можете скинуть в лс, кто снимал как мы на улице пели 🎸 Маме хочу отправить 🥹
-
Напішіть у приват мені
-
Ми позавчора отримали лист від соц служби для Феір Ентрі. Далі сказали брати цей лист, ворк перміт, паспорт і йти оформлювати
-
И просили спеть эту песню не раз....
-
Да, тож интересно послушать
-
Дебет карта
-
Якщо кредитка, і ви вже витратили гроші, але їх ще не списали - тоді у вас по факту недостатньо коштів, просто загальний баланс ще старий. Там на сайті і в аплікації є ще рядок де пише скільки реально коштів доступно для користування з кредитної картки. Якщо картка дебітна - не знаю що то може бути. Зверніться в банк
-
Добрий день. Чи може хтось підказати- коли повертається податок,то пише deposit Canada чи credit memo? Дякую
-
Добрий день. Чи може хтось підказати- коли повертається податок,то пише deposit Canada чи credit memo? Дякую
-
Добрий день Маю питання,чи може хтось підказати,в мене є гроші на карті(cibc) ,але заплатити картою чи перекинути гроші на іншу карту не виходить-вибиває,що ніби в мене не достатньо коштів. Можливо хтось мав таке? Дякую
-
Нажаль не стикався не знаю, мені податки не повернули, тільки заплатив але повернення немає
-
Дякую Чи можете підказати- коли повертається податок,то пише deposit Canada чи credit memo? Дякую
-
Нажаль тоді не знаю, може ще хтось стикався
-
Всем привет! В доме, где я живу, свободна комната для девушки. Район тихий и чистый. Полностью меблированная ; находится на втором этаже. Общая ванная комната, кухня и гостиная. Живут Хозяйка и ее дочка. Три комнаты сдаются. Супер маркет Safeway в 10 минутах пешком. Доллорама, Старбакс и другие в 1 минуте пешком. До центра 12-15 минут на автобусе. В стоимость аренды входит свет, отопление, вода и высокоскоростной интернет. Комната доступна сразу. 850 CA
-
То что после 30го апреля будет практически невозможно продлить ворк пермит - есть эта информация в официальных источниках? Мне не попадалась, можете подсказать где об этом написано?