UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Англ то найменша проблема експрес ентрі
-
Маю десь 7-9 англ, PhD, але ще маю 40 років і шансів у мене по ЕЕ нуль:)
-
Я вам можу просто показати переписку канадців, які обговорють, як один скамер просив канадця списатись в Телеграм. А йому відповідають інші "якщо тебе просять писати в Телеграм, то це скам". Це щоб розуміти, яка серед місцевих репутація ТГ
-
Ну ось приклад. Це для тих, хто нічого не рахував , то здається треба англ здати на 5…
-
ПІДГОТОВКА ДИТИНИ ДО ШКОЛИ Здійснюю набір дітей на індивідуальні та групові заняття. Якісна підготовка дитини до школи (вивчення букв, чисел, вчимося читати, писати, рахувати). Індивідуальний підхід до кожної дитини (подання матеріалів в ігровій формі, вивчення матеріалів за новими методиками). Весь необхідний матеріал для роботи надаю. За деталями ☎️ +48888115920 ( Telegram) Район 34 Ave NE, Calgary
-
Тобто тест для іммігрантів, той що безкоштовний? Я здавав, правда не на 6. Хоч рівнів і є 12, вони оцінюютт максимум до 8 го рівня, а все що вище 8-го то вже типу високий рівень і треба напевно окремий тест проходити, щоб визначити далі
-
ОБЛАШТУЙ СВОЮ СПАЛЬНЮ 😁 всім привіт! Через відʼїзд із Канади продаю деякі речі. Матрац Jysk f31 Queen із наматрацником $240, 152 x 203 cm, 18 cm висота (новий коштує 500$, у використанні був 3 місяці) Подушки Jysk Vilgen, дві за $40, 60 x 40 x 11 cm (нові $80) Ковдра Jysk HOME COMFORT Queen size, $60, 218 x 218 cm (нова $139) Якщо берете все разом, за бажанням коцик в подарунок Також продаю: Два барні стільці IKEA, 2 за $20 (один новий $30) Mаю різноманітний посуд, ціну обговоримо ☺️
-
Доброго дня. Ми з дівчиною переїжджаємо в іншу провінцію тому звільняється наша кімната в Калгарі з власною ванною та гардеробною в двох кімнатній квартирі 1274 CAD + депозит 250 CAD+ 30~35 CAD світло + 9 CAD страховка. Залишаємо ліжко дабл сайз. Контракт до кінця травня , заїхати можна 26 квітня в обід, за квітень все оплачено. Локалізація даунтаун біля зупинки синього сітрейну west kerby station 1121 6 Avenue SW Можна подивитися сьогодні є відео квартири можу скинути в приват Загальна оренда цілої квартири 2548 після закінчення контракту можна продовжити контракт на 13 місяців за ціною 2555 і знайти нових сусідів
-
Вы слышали о "Take Back Alberta" организации? Это легальная организация местных консервативно-настроеных канадцев которые отстаивают автономию Альберты от федерального закона и бюджетной политики. Так вот, когда они начали набирать популярность и даже помогли нашей Даниел Смисс победить на выборах то фед правительство начало их прессовать и проверять по всех направлениях. В ответ они сразу свернули своё присутствие в Ватсапп и переехали в Телегу. И по сегодняшний день они тут спокойно пребывают и обратно возвращаются не спешат. А домохозяйки которые живут в Фейсбуке и общаться в Вотсапе всегда были, есть и будут - они не только скамеров из Телеги но и темноты боятся 😉
-
Ну якщо ви в тємі, то тоді не біткойни, а xmr, бо в btc дуже легко відслідкувати весь ланцюжок. А особливо коли США активно бореться з міксерами типу Tornado Cash. Що ж до телеграма і його "безопасности" то давайте вже казати, що "норм" люди користуються Tor, а не Хром. Бо ж Tor безпечніше. Іншими словами, вся ця секюрність треба тим, хто працює в сірій чи чорній зонах. Звичайним громадянам воно не потрібно. Якщо мені мій лендлорд потенційний скаже переписуватись в Secret, то перше питання я собі поставлю "а чого він так боїться". Ну вот так само канадці і до ТГ ставляться. Типу нічого кримінального в ТГ немає, але чого людина зазиває мене не в вотсап, де є всі, а мессенджер, який славиться своїми сірими темками
-
Всім привіт. У зв’язку з переїздом продаємо різні речі в чудовому стані. Все купували новим декілька місяців тому. Більше фото та інформації у приватних повідомленнях. Гладильна дошка: 45$ Новий фен в упаковці 30$ Щітка для чистки снігу нова. 5$ Велика нова сумка 35$ Праска нова в упаковці 40$ Відро нове 10$ Заварник новий 15$ Набір нових стаканів 12$ Дошка для нарізання запакована 17$ Кошик для речей 15$ Блендер Ninja в упаковці 70$