UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На мою думку, краще зайти до дантиста і вони вам нададуть точну відповідь. Залежить також, що вам потрібно робити. Зайдіть в декілька клінік і ви будете точно розуміти, що і як у вашому випадку
-
40$
-
Доброго дня передам конкракт на Телус , підключали на 2 роки але взявзку з відʼїздом більше не потрібне ціна 80 доларів на місяць , і при підключені отримаєте додатковий бонус 150 доларів , тобто майже два місяці безкоштовного інтернету
-
Добрий день , продам смарт TV 55inch в дуже хорошому стані разом з тумбочкою 300$
-
Доброго дня Можливо хтось знає , купили котика тут в Канаді ,що потрібно для того щоб полетіти з ним в інше місто Канади? Які документи
-
Сам був в шоці як вони сказали , але виходить що працює
-
Хто ще не доїхав до Ноусхіла?! Дуже рекомендую!
-
Думала лише на перше підключення
-
Оо, так бонус теж працює ? Я і не знала Може через рік передати своєму хлопцю контракт і теж отримати кілька місяців безкоштовно 😂
-
Ні, можливо не вірно висловилась чи не так зрозуміли. Але тільки при підключенні контракту стандартного на 24 місяця - ви отримаєте bill credits Якщо ви переносите/передаєте контракт і тд. Більше нічого не дають, +ще ви клієнт має заплатити $150 за підключення на новому адресі якщо ви передали контракт, а людина перенесла на нову адресу
-
Я тільки но спілкувався з оператором і вона мені сказала що працює
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць та до 2 місяців безкоштовно (якщо разом із TV) тоді до 5 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 людей Koodo $34 - 20GB Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Доброго дня, шукаю роботу на складі або в сфері обслуговування, досвід роботи присутній. Буду вдячна за будь яку інформацію 😊😊