UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Шукаю тимчасову роботу за кеш, так як отримав на основній роботі тимчасово layoff і планую поновитися оскільки по ній планую подаватися з часом на PR. Мова на хорошому рівні, працював фреймером в цеху. Вмію збирати різні меблі типу ІКЕА і так далі, також фарбування та інші подібні роботи. Готовий також піти на мувінг оскільки фізично витривалий. З мінусів наразі без власного авто та валідних прав. Мій номер: +1 (587) 969-0683
-
Скажите пожалуйста, на медкомиссии врач ничего не проверял, дал направление. Потом отправил файл на электронную почту, где указал рандомную информацию про вес, рост, зрение и давление. Так и должно быть?
-
Добрий вечір народ. Підкажіть хто пройшов шлях замовлення довідок з Німеччини та може не просто кинути сайт, а нормально пояснити. Ситуація така, як я розумію, я скачала форму на німецькому сайті .. заповнюю її, оплачую збір по 13 євро за кожну довідку, в конверт кладу ті чеки. Але скрізь написано, що я повинна завірити свій підпис, де це робити а Калгарі? До кого йти? Скільки це коштує. Коли я завірила це, я йду на пошту… можу я скласти в 1 конверт заяви на 2 довідки? Свою на чоловіка та 2 чека про сплату? Що я повинна на пошті ще вказати? Чи купити зворотній конверт?Буде безмірно щаслива за дієву допомогу
-
Она ответила, что делает только обычные
-
Хто шукає олію соняшникову пахучу у FresCo $3.47 літр