UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всі Привіт 🤍Мене звати Яся ✨ Пропоную послуги фотографа 📸Настають теплі дні ☀️ саме час для нових фото )Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення🤍
-
🎤 Calgary! Раді повідомити вам неймовірні новини! Вадим Красноокий (фронтмен гурту MAD HEADS) розпочинає великий тур Канадою🇨🇦! 📅 19 травня 2024 (Sunday) 📍 Assumption of the Blessed Virgin Mary Ukrainian Catholic Church Assumption of the Blessed Virgin Mary Ukrainian Catholic Church, 704 6 St NE 💳 Придбати квитки 👈 📀 🔈 Тільки до 08.05.24 включно діє Великодня знижка на квитки ➡️ 20% за промокодом VELYKDEN-20. ⚡️ Грандіозне повернення улюбленого всіма українцями хітмейкера з піснями, які вже стали по-справжньому народними! ДИТЯЧІ КВИТКИ БЕЗКОШТОВНІ (до 12 років) за попереднім бронюванням на сайті! ▪️На концертах Вадим виконає наживо як вже відомі пісні («Надія є», «А я на морі», «Дубки», «Пісня світла»...), так і нові, які вже встигли полюбитись багатьом («Світло Всередині нас», «Ми українці, ми можемо все»...). Ви точно отримаєте піднесений настрій та теплі моменти разом з близькими та друзями! ▪️ Кошти, зібрані під час цього туру, підуть на підтримку медичного напрямку допомоги фонду "Maple Hope Foundation", а саме на доставку, обслуговування, та забезпечення унікальних систем "медичні джавеліни" (MOVES® SLC™), які організація надає українським захисникам та медикам. 🌐 ua-canada.ca/ ___________________________ Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Добрий день. Я б хотів проконсультуватися з вами. У мене така ситуація: у мого сина продовжений паспорт від руки зі старою фотографією. Наразі я б хотів отримати новий паспорт в Edmonton. Але я не можу записатися в онлайн-чергу. Подайте, будь ласка, рекомендації, як це краще зробити. Можливо, хтось з вас зіткнувся зі схожою ситуацією. Дякую.
-
Всім доброго вечора, підкажіть де можна заламінувати сертифікати (тікети)
-
Питання в тому, як зловити слоти?
-
Доброго вечора Продаємо деякі речі ,можливо комусь потрібно пишіть в ПП
-
1. Дитяче ліжко 130*70 з матрасом. Водонепроникний наматрасник. Ціна 50CAD 2. Ліжко розмір Queen. Мʼяке узголівʼя, розʼєми для USB/Type-C, підсвітка RGB, полички. Ціна 200CAD 3. Посуд Ціна 50CAD 4. Дитяча кухня. Звуки кипіння, смаження. Більшість іграшок з Disney Store. Ціна 80CAD 5. Набір іграшок Ціна 50CAD 6. Книжки та 2 гри Ціна 20CAD 7. Акумуляторний пилосос. Добре прибирає як на ламінаті, так і на ковровому покритті. Ціна 100CAD
-
Добавлю лише, що carbon tax - це не компенсація за "жизнь во вредной среде") Це повернення податку, який ви сплачуєте, купуючи товари.