UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Можливо хтось знає чи досі обмінюють українські права без здачі тестів ?
-
Да, меняют без тестов
-
Так, можна обміняти, 60 cad.
-
Може хтось з батьків молодших класів підкаже, що таке fun lunch у школі в окремі дні. Я так зрозуміла, що потрібно десь реєструватися на окремій платформі і щось замовляти...це дітям з ресторану у цей день обід до школи за наш рахунок привозять чи як?
-
Employment Opportunities: Sanctum Retreat Centre outside of Caroline, Alberta is looking for hardworking, faith loving individuals, couples or families to work at their centre. Training provided for workers to cook, clean rooms and yard work. Basic English required. Starting wage $18.00 per hour. Email or send your resume to [email protected]. www.sanctumretreat.ca Можливості працевлаштування: Sanctum Retreat Center за межами Кароліни, Альберта, шукає працьовитих, віруючих людей, пари або сім’ї для роботи в своєму центрі. Проведено навчання працівників готуванню їжі, прибиранню кімнат та роботі на подвір’ї. Потрібна базова англійська. Початкова заробітна плата 18,00 доларів на годину. Надішліть своє резюме електронною поштою або на адресу [email protected].
-
А можна ще питання, може ви знаєте. У нас 27 числа якась екскурсія, ми підписали дозвільні документи й в цих документах було зазначено, що сплата за екскурсію через mycbe.. але ніякого рахунку на оплату, крім основної сплати за школу я там не знайшла...
-
Оце нас сюди відправляє на реєстрацію
-
Мене перекинуло на якийсь сайт за посиланням на шкільному сайті...
-
В наших там конкурси коли виграли на зборі бутилок або на волонтерстві у фудбанк. Клас який збирає більше поінтів в цьому місяці - на ці кошти купляють піцу на весь клас. А так по ланчу. Ми взяли коробку для ланчу і кожен день кладемо щось поїсти на перерві
-
Я подала на сайті СВЕ відмову від оплати у зв'язку із тим, що ми є учасниками програми Фейр Ентрі. Типу,як казала консультант, вони повинні перерахувати зі знижкою..поки нічого ще не платила. Заява висить на розгляді..