UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ой я помню обоих Беовульфов)
-
Усім привіт, я працюю вже рік в Канаді з мобільними операторами (fido/koodo/telus/rogers/chatr) Можу допомогти якщо у вас є якісь питання в цій сфері, підібрати тариф, допомогти з оформленням сім карти чи придбанням телефону. Зараз є гарний для клієнтів Телус 40$/особу на сімейний тариф + сімка в годинник/планшет безкоштовно Пишіть в лс або приходьте Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile 🌸🐈
-
My channel in YouTube youtube.com/@viktorkozachenko-musik
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
Дівчата, всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.
-
-
-
Перечитай п.5 правил пожалуйста