UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продамо дитячі іграшки треки HOT WHEELS Обидві у майже новому стані Все працює як і повинно Більше фото та інформації питай у приватні Ціни 100$ та 40$ відповідно до фото
-
Да, если заехал до 31 марта Но были случаи люди заезжали и после и получали, хотя на сайте четко указаны параметры
-
Вітаю ! Я Катерина - монтажер та відеомейкер досвід в монтажі 2роки + смм Монтую відео для: reels/тік ток/stories/ютуб і т.д Досвід співпраці із такими нішами: детейлінгцентр/б’юті(бровіст)/експерти(лікарі, лазерна епіляція)/лайфстайл блоги//заклади/бренди/ -UGC зйомка - я також модель Л розмір (100/98/105) Зараз можу взяти кілька проектів на співпрацю — пишіть в особисті 📬 @catarina3093 Дякую, гарного дня!
-
Помощь можно получить до конца июня.
-
Привіт! Знову шукаю роботу🥲. Володію англійською, є досвід у customer support/service та sales. Також розглядаю і інші варіанти, цікавить де не треба цілий день стояти майже не рухаючись та де є повноцінний тренінг! Нема тільки посвідчення водія. Якщо в когось набирають то напишіть в особисті!
-
Всегда есть движ🤷
-
Продам Сноуборд 200 $ Ковзани (3 жіночі 7 розміру та чоловічі 9) одна пара 25 $ Ціна договірна
-
Доброго дня Продам новорічну ялинку з іграшками та ліхтариками 50$ стіл за 30 $ Торг доречный
-
Дякую 🙏
-
На якому сайті Експрес Ентрі?