UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, хто підскажить де пройти мед огляд?
-
Дівчата всім привіт!☺️ Мене звати Катерина, я мама двох малюків, хочу запросити вас на цікаве заняття для ваших діток! Вас чекає цікава сенсорна гра, протягом якої ми будемо вивчати: - кольори - фігури - тренувати повсякденні навички - розвивати мовлення, увагу та посидючість (за віковими нормами) Будемо займатися, ліпити, малювати, танцювати та грати! Багато ігр на розвиток дрібної моторики🙌 Це чудова можливість знайти нових друзів та провести весело час! Заняття підходить для діток від 2 років до 3,5 років! Заняття буде проходити 1 годину 30 хвилин, буде перекус у вигляді фруктів та ягід, а для батьків буде можливість випити чай та каву! Пишіть мені в приватні повідомлення для запису на заняття. 💳Вартість: 25 CAD 📆Дата зустрічі: 26 травня, неділя ⏰Час зустрічі: 10.30 📍Місце зустрічі: 1710 Radisson Dr SE maps.app.goo.gl/95DWGfftc1gBxwdBA?g_st=ic
-
Там є менеджмент? 😁
-
Кавоварка Beautiful by Drew - 40$ Куртка жіноча тепла, розмір XL - 30$ Забирати Northland Dr NW
-
Це не проблеми індіанців,це не виконання шерифом свої обов'язків. Що буде,якщо ви не будете виконувати свої обов'язки? Що буде,якщо в вашому офері буде прописана зп в 30 дол за год,а вам виплатять 15 не зважаючи на офер? Будете мовчати чи підете розбиратися в вищі органи?
-
Це не мені, це інші мами писали в групі, що у дітей такого ж віку не прийняли. У мене апойтмент в червні,тому і хочу якось до червня зрушити цю справу з місця. Може вдасться чогось добитися.
-
Казали,що тицяли. Але ти розумієш,що тицяй не тицяй... Я ,звичайно, візьму всі скріни,які в мене є і буду пробувати вимагати хоча б офіційну відмову,щоб можна було скаржитися дальше, але сумніваюся, що вони мене не виженуть просто. Жаль,що Саші більше немає. Він вмів з такими розмовляти😭