UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"Незабываемое рождество"
-
Підскажіть чи надає ще ваучер wins?Якщо так як він працює і де отримати можна?
-
Продам 2 ноутбуки, механічну клавіатуру і геймпад від series x. 1. 350$ i5-7300hq 2.5 GHz 1050Ti, 256 SSD, 1TB HDD, 12 GB RAM. 2. 100$ i3-6006U, 920MX, 8GB RAM, 2 TB HDD. Оба ноутбуки доглянуті, термопаста мінялась кожних пів року-рік, від пилюки чистились. В першому не працює один юсб порт, можу докинути юсб хаб на 4 слота :) А так, все з ними прекрасно. Вилка європейська. 3. 100$ Клавіатура кастомна 60%, odinslab, збиралась під заказ, свічі cherry mx silver speed, є свій софт, працює бездрото і дротово. Відчувається прекрасно, ще є кейкапи на заміну. 4. 60$ Геймпад від хбох х, відмінний стан, користувався мало. В комплекті 2 акумуляторні батареї. До нічого коробок немає.
-
Це 10.49 центів за кіловат, я правильно розумію?
-
Доброго дня Запрошую учнів початкового рівня (A1 - Beginner/Elementary) до безкоштовного English Speaking Club! Про себе: Сертифікований (TEFL) викладач англійської мови. Допомогаю учням покращити навички англійської та почати розмовляти з першого дня навчання. На нашому Speaking club вас чекає: *комфортна атмосфера *багато практики розмовної англійської *корисні поради та рекомендації щодо покращення вимови та словникового запасу Заняття будуть проходити кожну неділю о 18-ій годині у відеоконференції zoom. Для запису надсилайте особисте повідомлення
-
ребята, подскажите пожалуйста, подал декларацию в четверг(сэлф эмплойд) на старый адресс пришло 3 письма(еще пару дней не смогу их подобрать), 2 с права от cra, я подозреваю что это асессмент мой и девушки, а что слева может быть? пришло от правительства, могут ли впаять аудит через 4 дня после подачи декларации?
-
Усім привіт. Підкажіть, чи можна до психолога по хелс карті? Чи може хто порадить безкоштовного?