UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам перукарський стільчик в хорошому стані все функціонує ціна 200$ забирати на NE
-
Добрий вечір. Порадьте як зробити доручення на авто в Україні .
-
Доброго дня, з 1 серпня перездаємо 2 bedroom apartment (можна в'їхати раніше) 205 Heritage DR SE до C-Train пішки 5 хвилин, поруч кілька шкіл. побутову техніку Посуд та меблі залишаємо 1900 $ оренда, + 18 страховка, депозит 500 $. Отоплення,вода входить в оренду, світло близько 65$, може бути менше. Вартість інтернет 65 $ на місяць. Дуже спокійний район, навпроти дому знаходиться відділок поліції, хороші сусіди. Майнстріт. Кому цікаво може написати у особисті повідомлення.
-
Привіт! Мене звати Віталій, і я займаюся виготовленням та друком картин на полотні під замовлення. Якщо ви хочете прикрасити свій дім або зробити унікальний подарунок, звертайтеся до мене! Втілю ваші ідеї у життя. Підписуйтесь, пишіть в приватні☺️ www.instagram.com/frame.portrait_?igsh=MTZqNDR6MWtmbm11OA==
-
Продам ( не підійшов розмір) Розмір 37 Купила за 35 доларів Продам за 30 доларів
-
Это к индусам надо
-
Привіт, є тут хто допомагає купити машину з аукціону?
-
-
🎈🎈HIRING 🎈🎈 Location : Calgary Working hour: Mon-Fri ( 8-5 ) #190 10081 17st NE, Calgary It’s a cabinets and countertop company We are looking for ⭐️ Production Workers⭐️ ( physical work , need strong and willing to learn ) Must know speak basic English . must holding valid work permit If you interested , please send email resume to [email protected] No private message, please
-
Привіт, мені 21 рік. Приїхав до Канади 5 місяців тому, активно шукаю роботу на повний робочий день в будь-якій зі сфер, маю досвід роботи касиром, також працював на складі, гарно розбираюсь у комп’ютерній техніці, адміністратор з досвідом роботи 1,5 роки. Можу працювати як за готівку, так і за договором. Сильний фізично. Швидко вчуся і добре працюю в команді. Хто має якісь пропозиції або ж знає де і як знайти роботу напишіть будь ласа.
-
Epic Games подтвердила утечку некоторых неанонсированных игр через базу данных EGS и закрыла лавочку для любопытных глаз По итогу, из утечки мы успели выловить: - PC-версию Red Dead Redemption - PC-версию The Last of Us: Part 2 - PC-версию Final Fantasy XVI (и её демо) - Ремейк Final Fantasy IX (и бонусы предзаказа) - Новый проект по Turok - Переиздание Metal Slug Attack - Farming Simulator 25 - Два издания Dragon Age: The Veilguard - Remnant 3 (трудно проверить легитимность, игра значилась под издательством THQ, хотя сиквел она не издавала) Кстати, в базе данных также присутствовала BioShock 4 под уже давно известным кодовым названием Parkside, но её страницу в EGS разработчики не обновляли с 2020/21 года