UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може бути таке,що ви протермінували оплату,в мене таке було,що оплатила пізніше і тому вони порахували більше.В мене оператор Fido але впевнена,що може бути така ж ситуація. А перший раз на скільки памʼятаю була така сума,бо знімали за підключення і за сам тариф.
-
Ви подзвоніть на гарячу лінію телус і скажіть, що shaw вам запропонував 50$ за інтернет і 3 перших місяців безкоштовно Скажіть мол якщо вони нічого не змінять то вам дешевше заплатити штраф і перейти на шау. Повірте, от шо шо, а закривати сервіси вони не дуже хочуть😂
-
Да, є таке дійсно на домашній інтернет Але:
-
Привіт! До кінця місяця шукаю будь-яку роботу. Є експеріенс у Продажу (різні гілки), Кастумер Саппорт та Сервіс. Нема посвідчення водія та місцевих сертифікатів, є тільки що пройшов тест Інглішу. Готовий почати хоч завтра і у будь-який час. Якщо є якісь пропозиції, то напишіть, будь ласка, в приватні!
-
На справді ~60$ на shaw зараз можна взяти за 1гб, тому в разі чого можете і перейти
-
Привіт. Шукаю роботу на будові, маю близько 4 років досвіду. Вмію користуватись інструментом, встановлювати опалубку, монтувати гіпсокартон, вязати арматуру, працювати з деревом(дахи, підлоги)
-
Всім хай, скажіть будь ласка, де можна поповнити картку Coinmatic окрім Circle K? Обʼїздила вчора весь downtown, але в якихось нема atm, а десь він є, але зламаний 🫠 Підскажіть будь ласка, що робити? Онлайн заплатити нажаль немає можливості, так як немає QR коду Завчасно дякую за відповідь:)
-
І не бійтеся торгуватись, вижимайте по максимуму 😎
-
Доброго дня. І мені скиньте будь ласка
-
Доброго вечора, у зв'язку з переїздом передам контракт на інтернет, швидкісний, 1,5 ГБ/с вартуватиме 65$ в місяць. Роджерс. Можливо когось цікавить.
-
Добрый день! Пересдаем свой контракт до апреля . Однокомнатная квартира в центре В здании есть бассейн, бильярд, тренажерный зал и многое другое, жильцам все бесплатно Отопление и вода включены Для аренды необходима справка с работы или, если ее нет, то выписка из банка, подтверждающая вашу платежеспособность. Условия оплаты: 1910CAD в месяц, Депозит 800! Любые вопросы в личные сообщения)