UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І напевно довше чекати
-
Вони висилають файл оригіналом і тоді потрібен тільки скан?
-
Ірино, ще є питання, і я вам тисну делікатно руку і відпускаю😊 з приводу WES, евалюація диплома тільки для основного апліканта потрібна?
-
Порадьте будь ласка хорошого масажиста
-
Доброго дня, терміново потрібні дві людини для прибирання квартири, частково трапляєтся будівельне сміття але маленьке а також в деяких місцях треба відмітити фарбу. 18$ за час, знання мови не обов'язково
-
Здається будинок з 22 червня до 1 серпня, вітальня з кухнею ,3 спальні кімнати, 1,5 ванни.Район Rundle, 5 хв до автобусної зупинки або 25 хв до зупинки метро. Все необхідне для проживання є, меблі, кухонне приладдя.Можу здавати окремо кімнати.Ціна договірна, пишіть в приват.
-
Умер канадский актер Дональд Сазерленд, ему было 88 лет — Deadline Сазерленд известен по ролям в серии фильмов «Голодные игры», а также в картинах «Гордость и предубеждение», «Военно-полевой госпиталь» и других, всего на его счету около 200 фильмов и сериалов. Обладатель премии «Эмми», двух «Золотых глобусов» и почетного «Оскара».
-
Дівчатка, далі буду видавати РО, знайдіть хвилину подивитись правила гілки щоб потім не писали в ПП з питанням "чому"
-
З 1.07.24 Здається обставлена кімната з власною ванною в таунхаусі для дівчини. На 1 місяць! • Можливе подовження проживання з переглядом строку оренди та суми. Опис житла: Silverado SW •Вся можлива Інфраструктура на відстані 1 хвилини пішки. Супермаркети, кафе, шоперс ітд. • Трьохповерховий просторий світлий таунхаус з двома спальнями. • Одна з спалень зайнята парою. • Кімната вільна для оренди має власну ванну, квін ліжко, футон, вид на гори. • Повністю обставлене житло зі всіма зручностями. • Другий поверх має багато місця: лівінг рум, кухня та тераса. • Безкоштовний паркінг. Умови: • Депозит: 1000$. • Вартість оренди: 1000$ на місяць (все включено). • Можливе подовження проживання з переглядом строку оренди та суми. Розташування: • 5 хвилин на автобусі до станції SB Somerset - Bridlewood CTrain Station, Calgary, AB T2Y 3J4, Canada. • 25 хвилин на авто до центру міста.