UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пишите в личку, отвечу на дополнительные вопросы. Кто готов скинуть резюме, дам свой имейл
-
Завод по изготовлению продукции из бетона набирает сотрудников на позицию General Labourer. Стартовая ставка 23.91 cad в час, возможны овертаймы, которые оплачиваются 1.5х. Знание английского не обязательно, но очень желательно хотя бы на уровне достаточном, чтобы вы понимали, что от вас хотят. Опыт работы в строительно сфере и, особенно, с бетоном, будет большим плюсом. Работа физически достаточно тяжелая. Оформление официальное. Испытательный срок 90 дней, после которого оформляются все бенефиты. Завод находится вот тут: maps.app.goo.gl/jk2EXw7ZDgz8srbu6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Chevy malibu 2013 р . Пробіг 240 тис Максимальна комплектація. Люк , мультимедіа , шкіра , круїз, радар полоси та наближення . Двигун коробка працюють чудово.ціна 6000
-
Перездамо свій контракт на дім дуплекс: • 2017 року • 2 поверхи • 3 спальні • 2,5 ванни кімнати • бейзмент (не жилий) • 120 кв метрів • заднє подвірʼя з БАРБЕКЮ (не наше, від власників) • двомісний гараж • район Walden SE 2700$/міс без utilities. Контракт до лютого 2025р Головні плюси: + дім має систему охолодження, тому тут не буває спекотно навіть в +28, якщо ви правильно налаштуєте температуру. Так само і взимку тут дуже тепло, залежно як ви налаштуєте собі термостат + дуже хороші лендлорди, приємні люди, без «приколів» + хороші сусіди. В домі живе одна сімʼя через стінку, в другій половині дому. Їх майже ніколи не чути. Кілька раз на тиждень можна почути в обід як діти бігають сходами, не більше + централізований пилосос - дуже зручно + дім має систему зволоження повітря, тож без додаткових зволожувачів у нас в домі 40% вологості в середньому Ми готові перездати контракт з 1 серпня або 1 вересня. Готові також віддати з меблями усіма або частково, якщо вам треба. Пишіть в особисті для деталей
-
Всім привіт✨ Здається з 1 липня, 1 бедрум квартира,зала та кімната,у зв'язку з переїздом. Ціна 1625$ в місяць. Комунальні тільки електрика ⚡️ Є камін. Адреса: 1715 24 Ave SW. Тихий та спокійний район,Bankview. Не подалік Downtown. Пішки приблизно 20 хв. до Сітрейну, поряд школи,через дорогу дитяча площадка,тенісний корт,баскетбольний майданчик,футбольне поле.
-
Продаю зимовий пуховик Massimo Dutti колекція 2023 року. Купила взимку, носила до березня. Дуже теплий і комфортний. Розмір XS, мій зріст 155см. Капюшон відстібується Без пошкоджень і плям, стан ідеальний Купляла за 200$ американських. Продам за 100cad
-
Продам крісло-качалку з IKEA. Купили в березні цього року, взяла щоб колисати дитину, але їй було все одно на колисання, тому перестала користуватись і воно просто стоїть вже кілька місяців. Стан ідеальний, нема ніяких плям і пошкоджень. Зараз воно нове коштує 190$ на сайті, я продаю за 100$
-
Добрий вечір, 12 Pro max 256gb, battery 86%, ціна 650$ стан ідеальний
-
продаю жіночий одяг, кожна річ за символічні $5, усе розміру xs чорні шорти, червона рубашка, коричневі і зелені штани у нормальному стані (є катишки але їх майже не видно), все інше практично нове
-
також продаю чоловічий одяг, усе розміру М, ближче до L, так само усе по $5 брюки обидвоє абсолютно нові, не носилися светри усі носилися, у норм стані, трохи розтянуті коричнева куртка у хорошому стані, мало носилася худі також мало носилося, виглядає як нове все забирати у даунтауні
-
ще є кросівки найк чоловічі бігові, 43 розмір $10 робочі ботінки зі сталевим носком, $15, чоловік носив їх 2 місяця на шиномонтажі зволожувач повітря, є білий наліт від осаду з води але повністю працює, $20, купували за $65 панамка чоловіча $5 даунтаун
-
При отриманні другого громадянства ім'я не можна змінити, доки не зміниться в першому громадянстві, я був здивований Можу щось плутати, але я мав великі плани щодо зміни кончаної укр транскріпції Yevhenii і вичитав, що нічого мені не змінять, доки не зміню ім'я в першому паспорті
-
Вітаю, спільното. Шукаємо 2-бедрум апартаменти з липня, район SW Сім'я, 2 дорослих, дитина 7 років. Працюємо, без тварин. Буду щиро вдячний за варіанти чи контакти
-
Вам нужно просто сначала получить новое гражданство и потом меняйте имя на здоровье. Имя можно менять или (1) до подачи на новое гражданство, в этом случае вы его сначала меняете у себя а потом прилагаете документ подтверждающий смену имени к своей подаче на гражданство, или (2) после подачи, тогда всё делается через Канаду.
-
Пересдам контракт с Августа 1 комнатная ,стиралка своя ,газ и вода включены ( плита газовая ) 10 мин пешком до Westbrook station и Walmart Цена до конца сентября 1649