UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
⚡️Схоже, що для 2 сезону "The Last of Us" шукають акторів для ролі Серафітів. Відкрите кастинг-запрошення у Ванкувері шукає "чоловіків всіх етнічних груп, віком від 18 до 50 років, лисих або готових поголити голови" для зйомок у невідомій постановці в серпні. PlayStation UA
-
寻找致富良机?选择我,让财富源源不断。
-
找我,让财富源源不断涌入你的生活。
-
Доброго дня, спільното Може хтось має зрозумілу інструкцію, в якому порядку та де подаватися на медичне страхування прибулим по cuaet? Перечитав купу пдф і заплутався
-
Записуєтесь на прийом, на ресепшені в вас запитають той номер, і далі вони телефонують і домовляються зі страховою
-
uucalgary.com/blog/health-benefits Окрім того, що лист від соцпрацівника не потрібен
-
youtube.com/@celpipofficial?si=INSKrDwTRGcOJqvH Тут є по кожному розділу
-
t.me/uu_tennis
-
Я закрив кудо саме із-за їх "феноменального" кабінету, куди він взагалі перестав мене пускати в якийсь момент
-
Підкажіть, будь ласка, як налагодити Koodo? Бо вже місяця чотири оплатити його це дуже складна задача, оплачується з кредитки з спроби двадцятої, з дебета теж не одразу. Авто-оплата також не ставиться. Пробуємо всі чотири кредитки. Коли був pre-paid таких явних проблем не було. Спочатку думали, що це типу недовіра, коли тільки перейшли на post-paid. Хтось говорив, що перші місяці можуть бути проблеми, але з лютого вже достатньо часу пройшло
-
Доброго ранку всім, може хтось має інструкцію як продовжити ворк перміт. Буду вдячна.
-
Трішки кращі, але трішки. В мене телус, фрідом та роджерс. Фрідом за містом взагалі не ловить, телус в сяомі глючить, але то можливо питання до телефону