UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чоловік громадянин Азербайджану вже 4 місяць шукає роботу, цікавить різна робота , англійською не володіє, працював в Польщі на складах , заводах, помічником на будові , та таксі , у нас складна ситуація, будьласка якщо хтось має інформацію про роботу напишіть в приватні повідомлення.Дякую
-
На свій ворк перміт подивіться, внизу в і обмеження вказані
-
Ему лет 15, он ничего не стоит. Я такой же 55" забрал за самовывоз
-
Я його купувала І ціна договірна
-
Вперше зіткнувся з тим що E-transfer не відразу присилає смс, про відправку коштів, таке вппорядку норми що можна довго чекати, чи щось не так? (Не скам, кидаю на рахунок дружини)
-
Купували теж за 500?
-
Всі обговорення або у приватні повідомлення або у флуділку. Наступний коментатор отримає РО
-
Доброго дня, в мене питання по заповненню анкети на кліматичні виплати. Питання в анкеті таке: "Have you moved from a different province or territory within the last 12 months? If yes, enter the province or territory and the date you moved:" Що ви писали в цій графі? Країну в якій жили до Канади, чи це мається на увазі суто територія Канади?
-
Доброго дня, в мене питання по заповненню анкети на кліматичні виплати. Питання в анкеті таке: "Have you moved from a different province or territory within the last 12 months? If yes, enter the province or territory and the date you moved:" Що ви писали в цій графі? Країну в якій жили до Канади, чи це мається на увазі суто територія Канади?
-
Канада. Ви ж на канадські кліматичні подаєтеся 😌