UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2 сковорідки ikea + кришка до них 20$ 📍Northland Dr NW
-
Вітаю усіх. Почула від знайомих, що є організація, яка видає жінкам засоби гігієни. Назву знайомі не памʼятають 🤷🏽♀️ Можна раз у місяць отримувати (5 засобів) ходиш там собі обираєш, що тобі потрібно. Дівчата, можливо знаєте про яку організацію йде мова☺️🙏🏻
-
Запрошуємо на безкоштовний пробний онлайн-семінар від EVOKIDS! Нова ініціатива для розвитку дітей – безкоштовний пробний онлайн-семінар! Заняття охоплюють важливі теми, щоб допомогти вашим дітям проводити час з користю. Soft Skills (8-17 років): Лідерство Комунікація Емоційний інтелект Фінансова грамотність (8-16 років): Основи управління грошима Планування бюджету Відповідальне ставлення до фінансів Переваги: Розвиток важливих навичок Змістовне проведення часу Нові друзі Підготовка до реального життя Для запису поставте "+", або напишіть мені у приват. Кількість місць обмежена – поспішайте!
-
А як це з їжею пов'язано?🙈
-
Девочки потеряла своего Грумерра . Работала в Калгари на NW пожалуйста отзовитесь . Вы поменяли салон и не могу вас найти . Миша скучает .
-
Привіт 👋 🌸Ми створили Літній ІТ онлайн табір для школярів, які: ❇️Люблять грати в комп'ютерні ігри, але прагнуть більшого і хочуть навчитися своїми руками створювати ігрових персонажів. ❇️Цікавляться блогінгом, хочуть заявити про себе світу та знімати популярні ролики для YouTube. ❇️Люблять дивитися сучасні мультфільми та хотіли б створити свій власний мультфільм. ❇️Мріють навчитися розробляти 3D-моделі у віртуальній реальності та створити власну VR-гру. ❇️Хочуть познайомитися з IT-індустрією для майбутнього поглибленого навчання та кар'єри. 📚 Наші заняття веселі та захоплюючі, без нудних уроків та примусу. Викладачі використовують ігрові методики для розвитку креативності та нестандартного мислення у дітей. ❗Кількість місць обмежена ❗ Для реєстрації пішить слово "ТАБІР"
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!