UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я не в Торонто живу, а в Галифаксе🥲 Тут совсем уж проблематично со всем… Всем спасибо большое за ответы.
-
Та в принципе стандартная ситуация. У Меня знакомая сейчас также работает, только зп еще меньше 🙈
-
Перездамо свій контракт на дім дуплекс: • 2017 року • 2 поверхи • 3 спальні • 2,5 ванни кімнати • бейзмент (не жилий) • 120 кв метрів • заднє подвірʼя з БАРБЕКЮ (не наше, від власників) • двомісний гараж • район Walden SE 2700$/міс без utilities. Контракт до лютого 2025р Головні плюси: + дім має систему охолодження, тому тут не буває спекотно навіть в +28, якщо ви правильно налаштуєте температуру. Так само і взимку тут дуже тепло, залежно як ви налаштуєте собі термостат + дуже хороші лендлорди, приємні люди, без «приколів» + хороші сусіди. В домі живе одна сімʼя через стінку, в другій половині дому. Їх майже ніколи не чути. Кілька раз на тиждень можна почути в обід як діти бігають сходами, не більше + централізований пилосос - дуже зручно + дім має систему зволоження повітря, тож без додаткових зволожувачів у нас в домі 40% вологості в середньому Ми готові перездати контракт з 1 серпня або 1 вересня. Готові також віддати з меблями усіма або частково, якщо вам треба. Пишіть в особисті для деталей
-
Health and Wellness Medical Clinic Українські спеціалісти з канадським досвідом запрошують на професійний масаж для відновлення здоров’я та покращення самопочуття! Лікувально-профілактичний масаж в нашій клініці позбавить вас від: - спазмів в мʼязах, - втоми та виснаження, - болю в спині. До ваших послуг також масаж: - спортивний - медичний - шведський - лімфодренажний - антицелюлітний - для вагітних - для відновлення після пологів Вартість від 90$ Перший візит - знижка 10$ Працюємо з бенефітами! 📍3333 8 Street SE також доступний виїзд на дім Телефонуйте - 403 852 3262 Пишіть - 825 945 1122
-
BREAKING: новая DC-вселенная лишилась сериала о Лечебнице Аркхэм По данным Variety, Джеймс Ганн и команда всё же отказалась от проекта, которым ещё с 2022 года занимался Антонио Кампос (сериалы «Каратель», «Лестница» и фильм «Дьявол всегда здесь»). Изначально данный сериал должен был расширить бэт-вселенную Мэтта Ривза, но затем Ганн перенёс его в основную вселенную.
-
Привіт всім) 🖊📚Запрошуємо на онлайн вивчення АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ дорослих та дітей👨👩👦👦 📌Індивідуальні заняття та заняття в мінігрупах; 📌Для різних вікових груп (діти, підлітки, дорослі); 📌З різним рівнем знань на старті (від А0 до С1); 📌Безкоштовний перший пробний урок; 📌Навчання в Zoom з живим викладачем, жодних записів; 📌Сертифікат про проходження навчання. Деталі у приватні повідомлення📝📝📝 @agoglidze
-
Доброго часу. Хочу повідомити всіх. Просила привезти ліки з України. Відгукнулась жінка на ім'я Ріта, погодилась допомогти, написала список цін на мои ліки, попросила перекинути гроші на карту Приватбанку на ім'я якогось чоловіка. Сказала що через пару днів буде у Калгарі, скинула геолокацію, попросила мій номер телефону для спілкування. Але через два дні зникла з телеграм. Розумію, що я сама прогавила, хочу щоб ніхто не попався на цей гачок.🙏👍
-
Доброго часу. Хочу повідомити всіх. Просила привезти ліки з України. Відгукнулась жінка на ім'я Ріта, погодилась допомогти, написала список цін на мои ліки, попросила перекинути гроші на карту Приватбанку на ім'я якогось чоловіка. Сказала що через пару днів буде у Калгарі, скинула геолокацію, попросила мій номер телефону для спілкування. Але через два дні зникла з телеграм. Розумію, що я сама прогавила, хочу щоб ніхто не попався на цей гачок.🙏👍
-
вітаю) а чи є кайтсерфери в групі?