UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Поменяю свой CAD на ваше USDT
-
Доброго вчора, в мене трошки такий шок 😱 їздила до Фуд банку, коли верталися з Фуд Банку і визвала таксі 🚖 приїхав водій Олександр з України по тарифу в мене було 16.95$ знято. Коли водій приїхав сказав що багато пакунків, але все помістилось в багажник і ще осталось місце, коли їхали по дорозі додому, водій змінив тариф, після прибуття до будинку в мене ще списали кошти. БУДЬТЕ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ в мене вперше так ( фото прикладаю )
-
Доброго вчора, в мене трошки такий шок 😱 їздила до Фуд банку, коли верталися з Фуд Банку і визвала таксі 🚖 приїхав водій Олександр з України по тарифу в мене було 16.95$ знято. Коли водій приїхав сказав що багато пакунків, але все помістилось в багажник і ще осталось місце, коли їхали по дорозі додому, водій змінив тариф, після прибуття до будинку в мене ще списали кошти. БУДЬТЕ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ в мене вперше так ( фото прикладаю )
-
Спасибо )
-
По хоспіталіті треба лміа
-
Аос теж
-
Напишіть в підтримку
-
Шукаю роботу!Підкажіть будь ласка в який магазин можна влаштуватись,шоб потім можна було від роботи отримати документи для подачі на PR по AOS.Будь ласка, якщо хтось знає підкажіть.Дякую
-
Може комусь потрібна робота,моя знайома Канадійка шукає працівника.Просила розмістити оголошення .