UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ознака скаму 100%
-
Всіх хто приїхав пізніше. До лейк луіза їхати десь 2 години з центру. Отже ти виїхав в 8:30 - молодець :)
-
Там перероблюють парковку, верхня що для машин майже завжди зайнята, щоб зробити круг і повернутись - то треба кілометрів 12 мотнути туди-сюди. Якщо ви з першого разу заїхали - то реально пощастило, бо вони навіть людей висадити не дають
-
Залишите на нижній парковці там де шатл баси які возять до лейклуіса Взагалі Лейк Луіс саме озеро і місце того не варте взагалі. Набагато гарніші і цікавіші озера і ближче і мальовничіше.
-
В смысле повезло? Это логично, что позже все забито, и нужно ехать рано. Это логика, не везение🤷
-
Ще раз по пунктах - парковка забивається дуже швидко - на авто не пускають - навіть висадити не дають заїхати на парковку коли вона закрита Тобі повезло - молодець ;)
-
Ніякий з твоїх пунктів не входить в протиріччя з моїми. Вони тільки доповнюють картину. Я малюю повну ситуацію , а ти обмежуєш так наче тільки твій досвід релевантний.
-
Тогда нужно включить голову, она не только шапку носить и борщи кушать, и понимать, что мест на парковке с большой вероятностью не будет.
-
Так я і не починав цю розмову. У тебе логіка поламана, у мене все ок :)
-
Ти не повіриш, але є люди які у вихідний день люблять поспати і не виїзжати аж рано.
-
Ну, если тебе это не логично, тогда не о чем разговаривать
-
Логіка це отримувати всю картину даних а не розрахоувати на якийсь тільки тобі "очевидно логічний" результат.
-
Логика везде одна. В пабе, онлайн, wherever, короче. Кто рано встаёт - того и тапки места на парковке.