UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
Подскажите еще на каких сайтах в Калгари можно заняться поиском жилья, знаю такие как фейсбук и kijiji. Возможно есть более лучшие варианты для поиска ?
-
Спасибо, за информацию.
-
Всім привіт ,хтось може допомогти з пошуком роботи ,англійська початкова ,напрямок,склади виробництво, будівництво , м'ясне виробництво, розгляну,будь які пропозиції. Дякую
-
Всем добрый день или вечер. Подскажите пожалуйста, квартиру как и по всей Канаде без рабочего контракта найти сложно или в Калгари лучше ситуация с этим? И второй вопрос, рассматриваем провинции для прилета с братом, как я понимаю ситуация с предоставлением помощи жилья по прилету хотя бы на недели две отсутствует и по прилету мы сами по себе будем? Заранее спасибо за инфу.
-
Можете скинуть посилання будь ласка. 🙏🏻
-
Можете скинути посилання? 🙏🏻
-
Пробуйте в гуглі Calgary pet friendly apartment complex. Може з’явитися більше варіантів, ніж на рентфастері. Я так знайшла житло, на рентфастері було написано, що в цьому будинку лише 2шки залишилися, а по телефону сказали, що є остання квартира однушка. І цей будинок пет френдлі
-
Добрий вечір, скажіть через які ресурси шукали собі житло з твариною? (Собака) Чи можливо знаєте ріелторів які працюють та беруть людей з тваринами?
-
спробуйте онлайн чат внизу був