UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я так понял, это какой-то документ Который доказывает мой стаж вождения больше 3 лет Но не совсем вкурил, как я могу такую информацию предоставить Я же здесь получил новые права, свои старые сдал В общем, немного замер на этот моменте Или это всё не так страшно, как я себе придумал, буду благодарен за подсказку ?!
-
Передаю контракт на townhouse без підвалу 1н поверх(main floor). Супер район- Montgomery, біля ріки. $1400 за все. Utilities +-$200 - 3 спальні, 1 ванна - пральна і котельня кімнати - балкон - парковка біля будинку(free)+ по вулиці безліміт. - шукаєм нових тенантів потім узгоджуєм з лендлордом. - Заїзд можливий з 1го Серпня. - завдаток: за 2 останні місяці і депозит(повертається) $1400х3. Контракт до December 1st. 2024 з можливим продовженням. - тварини можна, але з погодженням від лендлорда. - перевага надається бажаючим хто візьме частину мебелі(дешево)!
-
А что это за справка в целом ? Откуда им знать, какой у меня стаж вождения ? Может у меня права 5 лет, а за это время своего авто не было Не могу просто понять логику этой справки Если что, не серчайте за тупизм )
-
Добрий день. Термінового передаю свій lease кому треба житло з 1 серпня. Переїжджаємо з сім'єю в двушку. 1 bedroom apartment з балконом. Є холодник та посудомийна машина. Дуже тиха та спокійна локація напроти Southland Leasure Center. Не сонячна сторона Адреса 2120 SOUTHLAND DR SW T2V4W3 Calgary. До даунтауну 30 хв -40 хв паблік транспорт Два місяці стара ціна 1657 CAD в місяць Світло та інтернет платиться окремо З жовтня ціна 1781 CAD . Можна зняти чисто до жовтня кому треба на два місяці Security депозит 600 CAD Стиралка у будівлі на першому поверсі. Можна з тваринами. Є паркомісця Дзвоніть або пишіть 8253655230 Це Southland Leasure Center що поряд maps.app.goo.gl/Tbeydb5AtEpQrn9QA
-
‼️ IMMEDIATELY ‼️ У зв’язку з переїздом перездаємо контракт з 1го серпня 2024 на одну кімнату в 2 bedroom 2 bathroom apartment з окремою ванною та гардеробом. 🔹️Адреса: 510 12 AVE, SW. 🔹️Ціна: 1400CAD + ~80CAD електрика, інтернет Telus. 🔹️В квартирі є необхідна техніка для проживання, пральна та сушильна машини свої, також залишаємо диван, стіл с 4ма стільцями та чайник. 🔹️Можна з тваринами. 🔹️Підземний паркінг. 🔹️В будинку є басейн, барбекю зона, більярд, гольф, також sky lounge на 32 поверсі зі спільною кухнею та балконом за чудовим видом на місто. 🔹️6 хвилин до станції C-train 3 st, SW. Кому цікаво пишіть, перегляди після 12ти дня.
-
В ранчмансе много девушек тем более в пятницу
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає як додати новонароджену дитину в наші бенефіти ? Дякую
-
Oh god..
-
⚠️ В Калгарі новий прорив водогону Новий прорив водогону на Bowness Road біля 49 Street NW викликав підтоплення в районі Монтгомері. На місці працюють ремонтні бригади. Наразі нема подробиць про наслідки для системи водопостачання міста. 📰 Джерело: citynews 📰 Новини Калгарі українською
-
Це не про стаж, а про ваші порушення за останні 3 роки. Якщо права нові, то цілком логічно що і порушень там не буде
-
Это я нашёл, только там указано, мол не будет написана дата выдачи прав и стаж вождения А в приложении, написано что они хотят видеть стаж от 3 лет Эта несостыковка меня немного конфьюзит )
-
Я же говорю А если не было авто у тебя То что тогда ?
-
Тоді зрозумів Там ще й в самій аплікусі,можна замовити То теж буде ок ? Чи краще в Урбан ?