UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Они говорят только о цене, и всё
-
Японцы умеют делать виски, но не пиво
-
Я мав на увазі федеральну програму по якій роботодавець звертається до влади Альбертикотра в свою чергу оплачує навчання, і після чого людина починає працювати в того роботодавця.
-
Где есть приют с собаками очень хочем взять!?
-
Это tape
-
Если именно федеральная - то эта программа закрыта. www.alberta.ca/dbtwg-apply-for-class-1-training-grant
-
Вітаю, чи продовжують видавати до кінця липня WP по CUAET в аеропорті Calgary ? Чи щось змінилося в цьому процесі від березня? Дружина прилітає сьогодні. POE Introduction Letter-WP у неї є, Date: February 20, 2024
-
Добрий день. Прошу про допомогу для свого котика. Наразі він перебуває на стаціонарі у вет лікарні. Лікарі поставили діагноз: ниркова недостатність, сечокам‘яна хвороба. В нього є шанси жити, але для цього необхідно перебувати під постійним наглядом лікарів ще мінімум 3-4 доби. За одну добу ми вже заплатили 7150грн. Якщо ситуація не покращиться, необхідно буде робити тяжку операцію, але ми сподіваємось на краще😔 Якщо ви маєте можливість допомогти, я буду дуже вдячна. 5, 10, 20, 50, 100, 200грн можуть врятувати життя члену моєї родини Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/AXNjHsMXgk Номер картки банки: 5375411220782549 @lera_eng
-
В кальянной Мед на 17 аве очень красивые иногда захаживают
-
Привет, а кто-то сейчас в Банфе? Там действительно смог сейчас?
-
Від ціни залежить, яку берете. Ми платимо 400 за нову машину.