UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий ранок, здаємо кімнату в центрі Калгарі 2010 Hope St SW , зразу біля 17 Ave . З 1 серпня Всі магазини,кафе,парки,автобусні зупинки в 5-10 хвилинах пішки Сітроєн в 15 хвилинах пішком або ж 5 хвилин на автобусі Максимально зручне розташування Ціна 750$ + ком послуги 50$
-
Підкажіть Якщо записаний на рентген І не прийдеш ( Canada diagnostic center) Що буде? Заявку я сканувала ,але не впевнена на всі 100% ,що скасували Дзвоню їм А мені вони кажуть, скасувати має лікар Було в когось таке?
-
Если я не ошибаюсь, билет по стоимости 200+ желудей, за такие деньги можно неплохо задегустироваться в каком то баре
-
Понял, спасибо
-
Треба уточнювати для кого питаєте. Я не мужчина і не знаю які були останні апдейти для чоловіків.
-
Так посольство не выдает мужчинам документы без военного учета
-
Для отримання довідки про відсутність судимостей в Україні потрібно зробити наступне: Роздрукувати та заповнити анкету (анкета додається). o Анкета заповнюється двома мовами українською та англійською Зробити кольорову копію першої сторінки українського закордонного паспорту Замовити витяг про відсутність судимостей (Витяг) через сайт МВС або додаток Дія o Лінк до сайту МВС: vytiah.mvs.gov.ua/app/landing Відвідати найближче відділення Canada Post і придбати наступне: o Money Order на суму 40 дол. на кожну особу якій потрібно отримати довідку про несудимість. Вказати отримувачем платежу Consulate General of Ukraine. o Купити 2 конверти Xpress Post o Сфотографувати номер відстеження кожного конверту o Підписати один конверт для зворотної доставки з Вашою адресою Вкласти в один конверт наступне: o Інший конверт для зворотної доставки o Заповнену анкету o Витяг із Дії або сайту МВС o Money Order o Копію основної сторінки паспорту Відправити все на адресу o Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9
-
З Дії у посольство в Едмонтоні відправляєте
-
Причём свалил по слухам на подводной лодке 😀
-
"Назовите бывшего австрийского художника, который в тяжёлый для страны час эмигрировал в Аргентину"
-
Я тоже об этом подумал.
-
Напишите письмо в IRCC