UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чесно кажучи це така штука, чорт ногу зламає
-
Мені здається, я бачила то відео. Але також треба брати до уваги у кого який банк + умови та рекомендації теж постійно змінюються. До речі від самого банку є рекомендації як покращити кредитний рейтинг. Я точно відкривала від CIBC у них на сайті було написано це. Правда десь було 16+ сторінок 😅
-
Я ж більше не буду заїжджати
-
А чому?
-
На Ютюб встречал презентацию от канадского mortgage broker который рассказывал как пользоваться кредиткой для достижения максимального кредитного рейтинга. Он говорил что множественные оплаты в течении месяца это не самый лучший вариант, а рекомендовал платить один раз в месяц и обязательно выплачивать только то что написано в стейтменте. Не надо переплачивать или платить несколько раз в месяц. Также, он рекомендовал не использовать в месяц более чем 70% кредитного лимита карты. Хорошая была презентация, в которой он много всего объяснил. Если найду то обязательно сброшу сюда
-
За це мені місцеві казали якщо що
-
Хм, я налаштувала оплату за телефон на кредитку і постійно нею користуюсь. Підняли і ліміт і кредитний рейтинг. За тиждень рахую скільки витратила і по понеділках плачу ту суму. Також чула, що не дуже добре коли там усе по нулям. + протягом тижня кидаю невеличкі суми, щоб постійно йшли якісь транзакції, бо чула, що вони люблять, коли ти постійно вносиш платежі
-
Тут ще може для вас бути щось цікаве, якщо саме із цим банком
-
Для того щоб високий кредитний рейтинг треба постійно користуватися кредиткою і вчасно її погашати. Зазвичай пільговий період - 3 тижні, тобто 21 день. Воно не привʼязано до календарного місяця. Використовувати до 35% кредитного ліміту.
-
2017 Hyundai Sonata $11,800 2.4L engine. Low kilometer 96952km. Status Rebuilt. Excellent condition inside and out. The car is fully serviced, tires are in very good condition. Fuel economy is excellent. - Heated seats - Heated steering wheel - Back up camera - Touch screen - Bluetooth - Cruise control - Push button start - Lane assist - Sun roof sport techfeatures
-
Привіт, підкажіть) Я приїхала в Україну на тиждень, і ось думаю може зразу тут якісь документи для майбутнього на піар підготувати, чи щось перевести треба, завірити у нотаріуса, якусь справу взяти. Хто в Україні справку про несудимість робив? Порадьте що там треба, поки я тут) Чи краще перекладати і завіряти у канадського нотаріуса? Дякую❤️
-
Продам Hyundai Sonata limited 2011 2.0 турбо, 270 л.с. Сток. Подогревы всех сидений, люк, блютуз, навигация, без ключевой доступ, кнопка старт/стоп. Расход :трасса 6-7 Город 9-11 Все зависит от стиля езды 5500$ Более детально по телефону 8252883046 либо в лс
-
Здравствуйте, нужна официанткА в японский ресторан Локация:Deerfoot city, NE. Пока что парт тайм, возможно в будущем фултайм. Нужен хороший английский и желательно опыт работы в этой сфере а так же с терминалом для заказов. Смены либо пол дня 11-14:30 либо 11-21:00 полный день, в зависимости от нагруженности. Зарплата и чаевые чистыми, в пейчек. Ресторан небольшой 5 китайцев 1 японец и я, украинец. Что то смогу объяснить на укр/рус но предпочитаю говорить на английском. Кого интересует отправляйте резюме в лс пожалуйста