UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я розумію, що ви тут піарите свій обмінник, який видає готівку і ви за те, щоб нічого не декларувати в Канаді. 😉 Але є випадки, коли доходи можна підтверджувати ФОПом за 2021 рік, умовно. В такому випадку ви не платите податок, бо на той час не були податковим резидентом Канади
-
@pers0nazh
-
И попадёте под World Income при подаче налоговой декларации в след раз и расскошелитесь ещё на 25%.
-
Дякую
-
Шукаємо українців, які працювали у ветеринарній галузі в 🇺🇦 Україні ветеринаром, грумером, чи будь-ким іншим, хто б зацікавився роботою, пов’язаною з собаками у Калгарі. Для роботи у закладі для виховання та догляду за собаками (вигул та миття собак) Англійська - від середнього рівня
-
Здається кімната в двоповерховому будинку в гарному районі SW Woodbine, для жінки без шкідливих звичок. Ціна 800 $ За повною інформацією пишіть на цей номер +380980707699
-
Я думаю наоборот
-
Продам Hyundai Sonata limited 2011 2.0 турбо, 270 л.с. Сток. Подогревы всех сидений, люк, блютуз, навигация, без ключевой доступ, кнопка старт/стоп. Расход :трасса 6-7 Город 9-11 Все зависит от стиля езды 6000$+ торг Более детально по телефону 8252883046 либо в лс