UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доступні квартири в оренду 1 bedroom та 2 bedroom Район Bridgeland (Біля даунтауну ) (Новий будинок ) 📌Поруч C-train та автобусна зупинка 📌Кафе та піцерії 📌Парки 📌Спортзал в будинку 📌Барбекю зона 📌Lounge 📌Пральна машинка ,сушка ,мікрохвильовка ,духовка і т.д в квартирі 📌Вбудовані шафи 🐈🦮Можна з тваринками 🩷 💰Ціни від 1750$💰
-
Вечірка 3в1 Stand Up Open Mic 18:30-21 Live “JT Band” 21-23 DJ Max Sakaev 23-late
-
Усі встигли забронювати столик?Буду гарячо🔥
-
Можливо ви вже не підходите на цю виплату, бо ваш сімейний дохід у 2023 був вищий за ліміт, або вашу чи вашого партнера податкову декларацію ще не обробили. Або виплати перенесли платити не вам, а вашому партнеру (платиться одному з подружжя). І у випадку виїзду з країни теж зупиняють виплати. Подивіться лист від податкової - GST/HST Notice зліва у mail - вам написано роз'яснення у листі чому виплат з липня 2024 не буде.
-
Доброго вечора! Пару днів в пошуках кімнати, майже нічого. Є пропозиція, з кимось об'єднатися і у двох сходити в Mainstreet , в суботу 27. 08 .2024. Там є непогані варіанти квартир, на кожного вийде до 1000$. В кого є бажання пишіть в приват.
-
Який у Вас телефон?
-
Привіт, напишіть мені в особисті
-
Надаемо можливість зняти будинок в районі Somerset зручне розташування будинку всі комунікаційні послуги поруч сітрейн автобусна зупинка школи дитячі садочки та майданчики для прогулянок будинок великий два поверхи три кімнати три санвузла великий задній двір вільний з першого серпня ціна 2800 3682994270, 3682996811, фото надішлемо в приват
-
📆Перездаємо контракт з 1 вересня. 💸$2,199 2 bedroom 1 bathroom apartment downtown Calgary. Non-furnished. - Water and heating included in price. - Pet friendly; - Free gym in the building; - Private dog park; - Free party room and BBQ; - 2 types of parking: covered ($110), uncovered ($90). Address: 343, 14 Ave SW
-
Продається тумба,шафа та трюмо 150$. Самовивіз. Пишіть в пп
-
Я был там когда-то в детстве. То ли погода была плохая, то ли какие-то ещё факторы Но из города мне понравилась только шоколадная мастерская, по понятным причинам 🥵 А вот Винница, которая по архитектуре поскромнее - очень сильно запала в душу
-
Да, там очень все подорожало за последние два-три года, совсем не бюджетный город, особенно на первое время. Аренда дорогая, но денег на это вообще не жалко, ведь с тем обилием занятий и эмоций, что предлагает этот город - окупается с лихвой. Та даже просто походить по нему - то ещё удовольствие, и ни копейки не платишь. И насчёт чехов да - очень неприятные и дотошные, поэтому я за год или полтора жизни там не общался с ними даже и никак не взаимодействовал, именно в Чехии начал использовать кассы самообслуживания 😂 Да и там такое большое комьюнити украинцев, что буквально в любой сфере можно найти много общения любых возрастов - это перекрывает вообще все потребности в общении любого плана - что дружеского, что романтического. Как будто не уезжал никуда