UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я займаюся іпотечним кредитуванням і маю доступ до майже всіх фінансових установ, які надають іпотечні кредити по всій Канаді. Я можу взяти іпотеку в Торонто чи Ванкувері та отримати її для вас у Калгарі.
-
It is not true. The mortgage brokers' rates start at 4.5%. The penalty in case of a contract break is $10,000 to $20,000 less. Prepayment privileges allow for finishing the mortgage in 5 years. …. I personally can beat any offer from any bank by using another lender and it doesn't cost anything for the client.
-
Доброго дня. Порадьте хорошого перукаря, будь ласка 🙏🏼
-
Чомусь не можу написати в особисті(
-
Продам $ забирати з 111, 25 Ave SW/ продано!!!
-
Доброго дня, здаємо великий 1 бедрум, 305 13 Ave NE, Щомісячна плата: 1600$ + 18$ страхування, damage deposit 500$, вода та отоплення включно, світло виходить 20$ з людини, можна з тваринами, більше питань в приватні повідомлення або за номером телефона +1 (587) 896-6661 , гарного дня.
-
Хто шукає роботу. В бригаду по фреймінгу шукають двох людей. Одного можна без досвіду, один з досвідом. Англійська - розуміти що від тебе хочуть і що маєш робити. Зарплата залежить від вмінь( мінімально від 20cad)
-
Добавьте информацию о годе выпуска и пробеге, согласно правилам чата