UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можно быть носителем и одиноким, но имеет вес прежде всего какой ты человек
-
Private room for rent. Common areas are shared (kitchen and bathroom). Parking available at the street. Room is furnished. Ppl leaving there are different, There are multiple room available. Biggest one goes for 600$ all other for 500$. Utilities and WiFi are included. Security deposit is the same size like a rent. Mostly NE area. Text me with your name and job details. Be ready to provide references. Better contact me on my WhatsApp 403-481-4313
-
Ага. У мене так з-під візка ящик чері забрали😁. Підходжу до каси, а знайома каже: а де твої чері? Прийшлось бігти за іншою коробкою
-
Так можно жить с человеком и говорить на одном языке и не находить общий язык, а можно жить с человеком и любить ее миллионы
-
Пані Марго,відкрито заявляю,що я як свідомий громадянин не збираюсь порушувати жодні закони і тим більше наражати когось на небезпеку!Ок?🤝 Прочитайте пост ще раз,якщо немає жодної пропозиції проходьте повз.Дякую за увагу🫡
-
Що ви переживаєте? Моя подруга вийшла заміж за американця і каже: неідеальне знання мови допомагає нам не сваритися 😅. Живемо душа в душу
-
Ото ж бо й воно. Менше розумієш- більше спокою)