UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Маю ідею та натхнення: організовувати #рукодільна_зустріч в Калгарі . Чи є бажаючі? Щоб розуміти чи є ті для кого це актуально також. Тобто я пошукаю приміщення на домовлений час. Щоб всі хто бажає взяли своє рукоділля: готове чи в процесі. І ми могли насолодитись компанією і гарно провести час. Відкрита до пропозицій. Наразі цікавить кільсть людей які хочуть приєднатись. Наступне питання час та місце.
-
☀️Запрошуємо на безкоштовний пробний онлайн-семінар від EVOKIDS! Нова ініціатива для розвитку дітей – безкоштовний пробний онлайн-семінар! Заняття охоплюють важливі теми, щоб допомогти вашим дітям проводити час з користю. 🫂Soft Skills (8-16 років): Лідерство Комунікація Емоційний інтелект 💰Фінансова грамотність (8-16 років):⭐️ Основи управління грошима Планування бюджету Відповідальне ставлення до фінансів 🗓️ Переваги: Розвиток важливих навичок Змістовне проведення часу Нові друзі Підготовка до реального життя Для запису поставте "+", або напишіть мені у приват. Кількість місць обмежена – поспішайте!
-
☀️Запрошуємо на безкоштовний пробний онлайн-семінар від EVOKIDS! Нова ініціатива для розвитку дітей – безкоштовний пробний онлайн-семінар! Заняття охоплюють важливі теми, щоб допомогти вашим дітям проводити час з користю. 🫂Soft Skills (8-16 років): Лідерство Комунікація Емоційний інтелект 💰Фінансова грамотність (8-16 років):⭐️ Основи управління грошима Планування бюджету Відповідальне ставлення до фінансів 🗓️ Переваги: Розвиток важливих навичок Змістовне проведення часу Нові друзі Підготовка до реального життя Для запису поставте "+", або напишіть мені у приват. Кількість місць обмежена – поспішайте!
-
-
-
Добрый день, в связи с переездом продаем Ковер: 10’ х 5’ - 25$ Деревянный Стол (можно удлинять), и 2 стула к нему, стол достаточно высокий. - 50$ Деревянная прикроватная тумбочка,э, тоже достаточно высокая, с 2мя ящиками. Один из ящиков - выпадает дно(легко починить) -25$ Коврик в ванную - 5$ Набор тремпелей 35шт - 5$ IKEA вешалка для одежды + органайзер - 20$ IKEA лампа + запасная лампочка - 7$ Весы -5$ (вес не в кг а в lbs) Черная металическая рамка под матрас (Quinn size) - 70$ Все было в использовании с марта-апреля. Стол/стулья/тумбочка - были куплены уже в использовании. Только самовывоз.
-
Привітик друзі👀🥖🍞 випікаю домашній хліб на заквасці. Все натурально, чисто і смачно. Топ французька булка Вага 650-750 г Цільнозернова з/без висівками 550-650г Ціна 10 cad +доставка 8 cad без Я знаходжусь в районі Dover SE Від 2х- по 8 cad кожна без плати за доставку Дякую за увагу 🙏🏻 Відгуки і відео можете подивитись в інст: @breadmarys Ті хто хоч раз замовляв, завжди робили іще не одне замовлення 💘
-
Chrysler 200 3.6 L Був замінений мотор, пробіг 130000 Ціна 8.500 CAD
-
Продам перетворювач потужності. Стан нового. Користувались 3 міс.ціна 100 дол