UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я конечно не знаю насчет Канады, но слышал про США такое. Что можно визу не получать в новый паспорт, если в старом, который заэкспарился виза все еще валидна. То есть на границе надо показать старый паспорт с действительной визой и новый. Но повторюсь не знаю как это обстоит с Канадой.
-
Чудова тумба під телевізор з каміном і підсвічуванням. Камін також можна включити для забезпечення тепла. Створює затишну атмосферу для більш приємного вечора. Поверхня підходить для великого телевізора. ‼️‼️200$‼️‼️
-
Чудовий журнальний столик без пошкоджень та сколів в ідеальному стані довжина 95 см (37,4 дюйма) ширина 55 см (21,65 дюйма) ‼️‼️120$‼️‼️ Продаю у звʼязку з переїздом Пишіть у приватні повідомлення, відправлю додаткові фото , якщо потрібно
-
🔹 Midea Bladeless Fan 🔹 Забезпечте собі комфортне та чисте повітря з безлопатевим вентилятором Midea! Цей стильний вентилятор у синьому кольорі не тільки створює потужний потік повітря, який охолоджує навіть великі кімнати, але й економить до 30% енергії завдяки DC мотору. Зручне управління за допомогою пульта або сенсорного LED дисплея, а також різні режими роботи (включаючи "розумний" режим, що адаптується до температури приміщення) зроблять ваше життя ще більш комфортним. 🌀 4 режими роботи 🌬 10 швидкостей 🔇 Тихий режим (лише 36 дБ) 🌍 Очищення повітря за допомогою HEPA фільтрів та плазмової іонізації Ідеальний вибір для вашої спальні, вітальні чи офісу! 🔴 Терміновий продаж через переїзд в іншу країну! Не пропустіть можливість придбати цей чудовий вентилятор за вигідною ціною! ‼️‼️150$‼️‼️
-
Едем а металлику в Эдмонтон Туда в пятницу днем. Назад в воскресенье после концерта
-
привіт! хтось знає місця,де можна поїсти смачний рамен?☺️
-
просто сша не дивиться на строк дії паспорту. Вірніше він маєбути валідний ще хоча б 6 міс. Не залежно від дат вклеюють на 10 років. А Канада вклеює до кінця дії паспорта або дії біометрії в залежності що менше. Тому і треба дивитись че треба вам, щоб віза діяла довше. Якщо ні то можна не вклеювати і на кордоні показувати старий паспорт, доки він валідний.