UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Був заробіток на стороні+кліматичні виплати(я в Канаді 7 місяців і щось встиг суїту вже навести)
-
У верхній частині пишите свої персональні дані. Ставите $15705 у федеральній формі і $21885 у провінційній (Альберта). На зворотній сторінці ставите підпис та дату. Це майже для всіх так. якщо одинока мама з дитиною чи хтось навчається у вищому навчальному закладі, або є інвалід (підтверджений в Канаді) за яким ви дивитись, то ситуація інакша. пишите мені в особисті, пояснюєте ситуацію, я напишу які суми додати до цих форм.
-
Котяче дерево 45$
-
Интересует вопрос. Кто-то учился тут в мото-школе??? Хочу узнать несколько вопросов...
-
Привіт Потрібен бухгалтер щоб пояснив як заповнити форму TD1 Не безкоштовно!!!
-
Нажаль, я не бачу схожої інформації вище Нарахунок перекладача, все зрозуміло, але пише, що ми перш повинні подати звіт, як я розумію це податки Ми приїхати в березні цього року і податки не подавали за минулий рік, так як нас тут не було Ось і питаю, чи приходив комусь схожий лист, і як вирішили це питання, якщо податки не подавали
-
Добрый день! Ответ на ваш вопрос: приходил, парой сообщений выше. Но если вы воспользуетесь переводчиком или примените свои знания английского, то вопросов по поводу этого письма не будет.
-
у вас и рабочие бенефиты, и бенефиты альберты? и альберта заплатила разницу?
-
мое дело - предупредить. ввели новые правила неделю назад. неправда - значит, неправда