UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Телевизор Самсунг 70 дюймов с лед подсветкой и напольным кранштейном в котором есть разъемы для розетки и юсб. Еще на гарантии с коробкой, даже пленка еще не снималась с экрана. 700 CAD
-
Добрый вечер,кто может помочь устроится на нефтянку,работа для мужа,он работал в нефтегазстрое ,сварщик, в Канаде работает сварщиком уже год,хотим переехать в Калгари,если у когото есть такая возможность напишите пож.в личное сообщ.
-
Нефтегаз строй..это рашка я так понимаю 🤔
-
Моя перукар начебто стриже маленьких таких. Напишіть у особисті, скину контакти
-
Ні ,це не рашка,а Україна, Нафтогазовидобування
-
Перездаємо аренду 3 бедрум будинку 1600ft з 1 жовтня. Контракт до травня місяця 2025 року з можливістю подовження. Ми перші арендарі в будинку на протязі 5 місяців, але зараз виїжджаємо в інше місто. В трьох кімнатах є гардеробні, 2,5 ванних кімнат, велика фемелі кімната на другому поверсі, пральна маш. та сушарка також на другому поверсі. На першому- велика комірка. В користуванні весь бейсмент, без ремонту, під склад. Зручний гараж на 2 машини на задньому подвірʼї. До суперстора 7 хв машиною, там же і волкін без черг, та інші магазинчики(Шоперс..), до Костко 20 хв машиною. Поряд частково вже працюють магазинчики, та збудована стоматологія-10 хв пішки. Дітей до школи збирає автобус. Також для прогулянок є 2 озера та 3 дитячих майданчика. Дуже затишне і безпечне містечко. Аренда з утилітами разом 2850$+ депозит 2850$ Creekside Boulevard SW
-
А, то так і пишіть, а то буває різне 😊 Вибачаюся
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи хтось летів сюди через Ірландію? Чи потрібна віза?
-
Я бачу в групі пишуть і російською і українською,тому я написала не роздумуючи
-
Добрий вечір, потребуємо на роботу двох чоловіків , на будівництво сфера гіпсокартону
-
привіт всім. хто скаже, яка установа видає довідку про несудимість...
-
Добрий вечір на завтра потрібен перекладач , на годину або дві , якщо хтось може напишіть будьласка у приват!